Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Magic Lane συγκεντρώνει 3 εκατ. ευρώ για τεχνολογία πλοήγησης

Η τεχνολογία της είναι εφαρμόσιμη σε ηλεκτρικά ποδήλατα, σκούτερ και άλλες ενσωματωμένες εφαρμογές και παρέχει λύσεις για εταιρείες με μεγάλους στόλους οχημάτων.

 

 

Η πλατφόρμα χαρτογράφησης και εντοπισμού θέσης Magic Lane έχει συγκεντρώσει 3 εκατομμύρια ευρώ για πλοήγηση για μικροκινητικότητα, εξειδικευμένα οχήματα, εφαρμογές και πλατφόρμες. Του γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε η No Such Ventures.

Τα κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK) της Magic Lane, επιτρέπουν στις εταιρείες να ενσωματώνουν εύκολα οι ίδιες τις λειτουργίες χαρτογράφησης, τοποθεσίας και πλοήγησης σε οχήματα, εφαρμογές και διαδικτυακές πλατφόρμες σε κοινές γλώσσες προγραμματισμού. Τα συστήματά της απαιτούν ελάχιστο υλικό, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα θέσης των τελικών χρηστών της δεν εντοπίζονται και ότι η πλοήγηση και η δρομολόγηση λειτουργούν επίσης εκτός σύνδεσης. Αυτό καθιστά την τεχνολογία εφαρμόσιμη σε ηλεκτρικά ποδήλατα, σκούτερ και άλλες ενσωματωμένες εφαρμογές και παρέχει λύσεις για εταιρείες με μεγάλους στόλους οχημάτων.

Οι ανταγωνιστές της περιλαμβάνουν τις Google, TomTom, Here Technologies και Mapbox και η Magic Lane Technology χρησιμοποιείται σε μεταφορείς logistics, διαχείριση στόλου, πλατφόρμες ride-hailing και κοινής χρήσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις