Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η PolyAI συγκεντρώνει 46 εκατ. ευρώ για φωνητικούς βοηθούς με AI, με στόχο την αυτοματοποίηση της εξυπηρέτησης πελατών

Οι φωνητικοί βοηθοί της είναι μοναδικά σχεδιασμένοι για να κατανοούν και να αλληλεπιδρούν με τη μοναδική φωνή κάθε ατόμου, καθιστώντας τους πολύτιμα εργαλεία για επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους.

Η startup τεχνητής νοημοσύνης PolyAI με έδρα το Λονδίνο συγκέντρωσε πάνω από 46 εκατομμύρια ευρώ σε έναν γύρο χρηματοδότησης Series C, υποστηριζόμενη από νέους επενδυτές Hedosophia, NVentures (βραχίονας επιχειρηματικών κεφαλαίων της NVIDIA) και Zendesk, με επιπλέον επενδύσεις από τις Khosla Ventures, Georgian, Point72 Ventures, Sands Capital και Passion Capital. Η PolyAI έχει πλέον εξασφαλίσει χρηματοδότηση άνω των 110 εκατομμυρίων ευρώ.

Η PolyAI εξυπηρετεί σχεδόν 100 εταιρικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των FedEx, PG&E, Caesars, Marriott και Unicredit. Η startup με έδρα το Λονδίνο είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες που έχουν επιτύχει μετασχηματιστικά αποτελέσματα σε οργανισμούς μεγάλου όγκου κλήσεων. Για παράδειγμα, με έναν από τους παγκόσμιους πελάτες τους, ανέπτυξαν τον πιο πολύγλωσσο εταιρικό φωνητικό βοηθό στον κόσμο, υποστηρίζοντας 12 γλώσσες και κάνοντας τη δουλειά 1.000+ εργαζομένων πλήρους απασχόλησης.

Ξεκινά με έξυπνες ροές εργασίας και βασίζεται σε μια δεκαετία ανάπτυξης φωνητικού αυτοματισμού επόμενης γενιάς. Περιλαμβάνει αξιοποιήσιμες πληροφορίες μοναδικές για φωνητικές αλληλεπιδράσεις, έτοιμες ενσωματώσεις που καθιστούν δυνατή τη γρήγορη εκκίνηση και βελτίωση φωνητικών βοηθών και μια ομάδα που μπορεί να υποστηρίξει, να καινοτομήσει και να ενορχηστρώσει το ταχέως μεταβαλλόμενο τεχνολογικό τοπίο ειδικά σε εταιρικό επίπεδο.

Οι φωνητικοί βοηθοί της είναι μοναδικά σχεδιασμένοι για να κατανοούν και να αλληλεπιδρούν με τη μοναδική φωνή κάθε ατόμου, καθιστώντας τους πολύτιμα εργαλεία για επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Εκτός από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω, οι πελάτες της PolyAI περιλαμβάνουν ηγέτες της αγοράς στην εφοδιαστική, την παγκόσμια τραπεζική, τη φιλοξενία, τις οικιακές υπηρεσίες, την ασφάλιση, την ενέργεια, το λιανικό εμπόριο, την υγειονομική περίθαλψη, τη μεταποίηση και τις τηλεπικοινωνίες, καθώς και οργανισμούς στον δημόσιο τομέα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις