Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 1 εκατ. δολ. για την Pinnatta

Νέο κύκλο χρηματοδότησης που ανήλθε στο 1 εκατ. δολάρια ολοκλήρωσε η Pinnatta, πλατφόρμα ανταλλαγής διαδραστικών μηνυμάτων.

Στο συγκεκριμένο γύρο χρηματοδότησης συμμετείχαν τα επενδυτικά ταμεία Odyssey Venture Partners, Piraeus Jeremie Tech Catalyst (PJTC), έλληνες επενδυτές μέσω της πλατφόρμας συμμετοχικών επενδύσεων Open Circle, καθώς επίσης και ο Οικονομικός Διευθυντής της Pinnatta, Ευτύχης Τσαουσίδης.

Σημειώνεται πως  εταιρεία μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει συνολικά 4,2 εκατ. δολάρια. Με τα νέα κεφάλαια που άντλησε, η Pinnaatta αναμένεται να χρηματοδοτήσει το στρατηγικό επεκτατικό της πλάνο, λανσάροντας τις υπηρεσίες της σε ακόμα περισσότερες γεωγραφικές περιοχές, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα συνεργασίες με περισσότερους messengers ώστε να προσφέρει τα διαδραστικά της μηνύματα (Pinnattas) σε κατά το δυνατόν περισσότερους χρήστες. Την ίδια στιγμή, η εταιρεία θέλει να επενδύσει στη δημιουργία εργαλείων προκειμένου κάθε χρήστης να είναι σε θέση να δημιουργήσει τα δικά του Pinnattas.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με το Facebook για τη δημοσίευση της εφαρμογής Pinnatta for Messenger, τη BigTime με σκοπό την εξάπλωσή της σε νέες αγορές, την Vodafone σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και της Khalijtel στη Μέση Ανατολή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις