Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

FieldScale: Νέα χρηματοδότηση 550 χιλ. ευρώ

H FieldScale, μια τεχνολογική Startup στη Θεσσαλονίκη, η οποία αναπτύσσει εργαλεία προσομοίωσης ηλεκτρικών αναλύσεων, ανακοίνωσε σήμερα νέα χρηματοδότηση – Seed – 550 χιλ. ευρώ από τους υπάρχοντες επενδυτές OpenFund, PJ Catalyst και Παναγιώτη Χατζάκο, με το OpenFund να ηγείται σε αυτό τον γύρο.

Η FieldScale θα χρησιμοποιήσει τη νέα χρηματοδότηση για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και την βελτίωση των υπαρχόντων για τη κάλυψη περισσότερων εφαρμογών.

H FieldScale αναπτύσσει ειδικά εργαλεία λογισμικού τα οποία αυτοματοποιούν την διαδικασία σχεδιασμού ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, δίνοντας στους κατασκευαστές πολύτιμες προβλέψεις για την συμπεριφορά του προϊόντος πριν αυτό μπει στη παραγωγή. Οι αλγόριθμοι της FieldScale δίνουν στους μηχανικούς μια σφαιρική εικόνα για το προϊόν, μέσω μιας ακριβέστατης προσομοίωσης λογισμικού, με δυνατότητα δοκιμής πολλών εικονικών εκδόσεων του προϊόντος.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της χρηματοδότησης η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο προϊόν ανάλυσης ειδικά για οθόνες αφής ενώ στη διοίκηση της εταιρείας συμμετέχει πλέον και ο James Hogan, μια εμβληματική φιγούρα στο χώρο των ηλεκτρονικών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις