Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Roadcube: Xρηματοδότηση 174 χιλ. δολ. για ένα ολοκληρωμένο App για τους οδηγούς

Το RoadCube είναι ένα marketplace σε App για τον οδηγό που θέλει να βρει τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα μόλις ανακοίνωσε χρηματοδότηση 174 χιλ. δολ. από τρεις επενδυτές.

Συγκεκριμένα ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, CEO της Atypon ηγήθηκε της χρηματοδότησης ενώ συμμετείχε το iqbility της Quest και η Metavallon Ventures LTD.

Η Roadcube έχει την έδρα της στις Η.Π.Α. και προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Καλιφόρνια και την Αθήνα. H επέκταση στις HΠΑ έγινε με την υποστήριξη του προγράμματος The Accelerator της Metavallon.

Οι χρήστες μέσα από το Smartphone και την εφαρμογή για Android και iOS μπορούν να έχουν, ανάλογα τη θέση τους, τις καλύτερες τιμές, προσφορές και αποκλειστικές υπηρεσίες για καύσιμα, καθάρισμα, πάρκινγκ και συντήρηση του οχήματός τους.

Φυσικά προσφέρεται σύγκριση τιμών πρατηρίων καυσίμων αλλά και χρήση πολλαπλών προγραμμάτων επιβράβευσης πελατών από συνεργαζόμενες εταιρείες με άμεση εξαργύρωση προσφέροντας μεγάλο όφελος στον χρήστη σε συνδυασμό με τις ήδη καλές τιμές προϊόντων και υπηρεσιών.
Επίσης, η Roadcube θα ανακοινώσει σύντομα μια συμφωνία με μια μεγάλη εταιρεία καυσίμων, με όλο το σύστημα επιβράβευσης των πελατών της να περνάει μέσα από την εφαρμογή.

Τέλος, οι χρήστες μπορούν επίσης να καταχωρήσουν τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες τους και να πληρώνουν απ’ ευθείας από την εφαρμογή για τις υπηρεσίες που αγοράζουν.

Η ομάδα της Roadcube αποτελείται από πέντε άτομα με τον CEO και ιδρυτή Δημήτρη Καλαβάση να δηλώνει ότι η νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για ανάπτυξη της υπηρεσίας στην Ελλάδα και αργότερα και στο εξωτερικό.

Roadcube2

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις