Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Doctoranytime: Επέκταση στο Βέλγιο και 1 εκατ. ευρώ χρηματοδότηση

Ο Sylvain Niset ήταν VP of Business Development στην Take Eat Easy, μια Startup παράδοσης φαγητού με έδρα το Βέλγιο η οποία έκλεισε. Πέντε μήνες πριν προσέγγισε την Ελευθερία Ζούρου, ιδρύτρια και CEO του Doctoranytime.gr και η επέκταση στο Βέλγιο του marketplace ιατρικών υπηρεσιών είναι γεγονός.

Αν και πρόκειται για αυτόνομη εταιρεία το Doctoranytime Βελγίου ωστόσο ο βασικός χρηματοδότης και μέτοχος είναι ο Απόστολος Αποστολάκης, αλλά και η Ελευθερία Ζούρου, ενώ στην ουσία πρόκειται για το ελληνικό site προσαρμοσμένο στην ιατρική αγορά του Βελγίου, με τον Niset να αναφέρεται σαν συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής στην Doctoranytime.

Οι δυο εταιρείες έχουν 40 άτομα προσωπικό, με το R&D να γίνεται όπως είναι λογικό στην Ελλάδα, το οποίο αναμένεται να αυξηθεί με την νέα χρηματοδότηση του 1 εκατ. ευρώ.

Μέσα σε αυτούς τους πέντε μήνες λειτουργίας 1.000 ιατροί χρησιμοποιούν την υπηρεσία στο Βέλγιο για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς. Το Doctoranytime προσφέρει μεγάλη ταχύτητα και διαφάνεια στην επιλογής του ιατρού που ψάχνει ο ασθενής μια και εμφανίζει του πιο κοντινούς ιατρούς και με τα χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν.

Το Ελληνικό Doctoranytime έχει σαφώς περισσότερες επιλογές, ειδικά για εξετάσεις και ιατρικές πράξεις, 3.000 εγγεγραμμένους ιατρούς και 60 συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις