Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στην Elorus με 200.000 ευρώ η Viva Wallet που ιδρύει fund για επενδύσεις σε Startup εταιρείες

Την επένδυση, ύψους 200.000 ευρώ, στην Startup εταιρεία Elorus ανακοίνωσε πριν από λίγο η Viva Wallet. Με τον τρόπο αυτό ο όμιλος Viva απέκτησε το 20% της Elorus η κεφαλαιοποίηση της οποίας υπολογίζεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι η επένδυση αυτή εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Viva Nest, του προγράμματος ψηφιακής καινοτομίας και νέας επιχειρηματικότητας που έχει αναπτύξει ο Όμιλος Viva σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ο επιταχυντής Viva Nest έχει ανοιχτή πρόσκληση” προς τις νεοφυείς εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του FinTech ή αναπτύσσουν προϊόντα που μπορούν να έχουν σημαντική συνέργεια με τις υπηρεσίες του ομίλου, προκειμένου να ενταχθούν στο χώρο του Viva Nest για να υποστηριχθούν για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Έτσι πλέον η Elorus έχει ενταχθεί στο οικοσύστημα της Viva Wallet αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία που έχει αναπτύξει, καθώς επίσης και στα αποτελέσματα των νέων επενδύσεων που έχει πραγματοποιήσει ο όμιλος Viva στον ευρύτερο τομέα των ψηφιακών πληρωμών και ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ. Έτσι γίνεται εύκολα κατανοητό πως η επένδυση είναι σημαντικά μεγαλύτερη.

Elorus και StartTech Ventures

Η Elorus που ξεκίνησε από το “angel group” StartTech Ventures, που διατηρεί την αρχική του συμμετοχή, είναι μια πρωτοποριακή cloud εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης (SaaS) που διευκολύνει τον χρήστη να εκδίδει τιμολόγια, να δέχεται online πληρωμές από πελάτες και να οργανώνει τα έσοδα και έξοδά του από παντού με απλό, εύχρηστο τρόπο.

Elorus _
H ομάδα της Elorus.

Η υπηρεσία Elorus απευθύνεται σε ελευθέρους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις και σε διάστημα 2 ετών έχουν κάνει χρήση της υπηρεσίας πάνω από 6.000  εταιρίες-πελάτες.

Νέες επενδύσεις και στο βάθος… Fund

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, όπως ανακοίνωσε εξάλλου ο Χάρης Καρώνης , CEO του ομίλου Viva, η επένδυση της  Viva Wallet στην Elorus αποτελεί μόνο την αρχή, καθώς ήδη βρίσκεται πολύ κοντά σε ακόμη δύο νέες επενδύσεις (πάντα σε Startup εταιρείες), στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα, ο κ. Καρώνης ανακοίνωσε τη δημιουργία fund, που θα επενδύει σε Startup εταιρείες, με έδρα το Λουξεμβούργο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις