Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στην HotelBrain “μπήκε” το επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe

Την επίτευξη συμφωνίας με το επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe ανακοίνωσε η ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain.

To επενδυτικό κεφάλαιο SouthBridge Europe, με βασικό επενδυτή του το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (European Investment Fund), στηρίζει δυναμικές επιχειρήσεις, προσφέροντας τους μακροπρόθεσμα αναπτυξιακά κεφάλαια (growth capital). H HotelBrain αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται περισσότερα από 110 ξενοδοχεία σε περισσότερους από 35 προορισμούς στην Ελλάδα, το Λίβανο, την Κύπρο και την Τουρκία.

Η διοίκηση της HotelBrain θα προχωρήσει στην εφαρμογή αναπτυξιακών επιχειρηματικών σχεδίων και πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν την παρουσία της στην ελληνική και διεθνή αγορά και θα αναβαθμίσουν περαιτέρω την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στους πελάτες της.

“Η παραπάνω συμφωνία αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας στις δυνατότητες της HotelBrain για δυναμική ανάπτυξη και διατήρηση της ηγετικής θέσης της εταιρείας στον κλάδο της διαχείρισης ξενοδοχείων. Επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας ότι ο τουρισμός είναι ένας από τους πιο ανεπτυγμένους τομείς της ελληνικής επιχειρηματικότητας και διαθέτει μια τεράστια εξαγώγιμη τεχνογνωσία”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είναι μέλος του δικτύου Endeavor Greece, ενώ πρόσφατα στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας αποκάλυψε ότι έχει λάβει δανειοδότηση με τη μορφή δανεισμού από την τράπεζα στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις