Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Tbi Bank: Εισάγει την υπηρεσία BNPL στον χώρο της ασφάλισης κατοικίδιων ζώων

H υπηρεσία BNPL προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής των ασφαλιστικών πακέτων σε 4 δόσεις με μηδενικό επιτόκιο

Η tbi bank, ο μεγαλύτερος πάροχος Buy Now Pay Later (BNPL), εισάγει την υπηρεσία της στο πεδίο της ασφάλισης κατοικίδιων ζώων, παρέχοντας ευέλικτες λύσεις πληρωμής στους ιδιοκτήτες τους.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία BNPL προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής των ασφαλιστικών πακέτων σε 4 δόσεις με μηδενικό επιτόκιο και είναι διαθέσιμη σε όλους τους ενδιαφερόμενους που έχουν στην κατοχή τους πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οποιουδήποτε τραπεζικού ιδρύματος.

Μέσω της πλατφόρμας pet-insurance.gr οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων μπορούν εύκολα και γρήγορα να υποβάλουν την αίτησή τους για το ασφαλιστικό πρόγραμμα που επιθυμούν. Η πλατφόρμα παρέχει μια ποικιλία προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων του δημοφιλούς ασφαλιστικού προγράμματος “Pluto”, “Hoolie Cat Insurance”, ακόμη και ολοκληρωμένων προγραμμάτων Νομικής Προστασίας και Αστικής Ευθύνης του ιδιοκτήτη κατοικιδίου.

O Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Ελλάδας σχολίασε: «Με την είσοδο της υπηρεσίας μας BNPL στον χώρο της ασφάλισης των ζώων συντροφιάς, προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες τη μοναδική ευκαιρία να προστατεύσουν τα κατοικίδιά τους, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν μια ευέλικτη διαδικασία πληρωμής. Στην tbi bank δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές καινοτόμες λύσεις που καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες τους».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις