Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Workable: Platinum Χορηγός του HR Scaleup Summit

Με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο της διαχείρισης και εύρεσης προσωπικού, η Workable αποτελεί ένα πραγματικό scale-up παράδειγμα και στηρίζει ως platinum χορηγός το HR ScaleUp Summit.

 

Η Workable από το 2012, έχει βοηθήσει περισσότερες από 27.000 εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο να κάνουν πάνω από 1,5 εκατομμύριο προσλήψεις. Παρέχει μια all-in-one λύση διαχείρισης και στελέχωσης ομάδων μέσα από το HR software της.

Είναι εδώ για να βοηθήσει επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω σύγχρονων εργαλείων και με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, να βελτιώσουν τις διαδικασίες πρόσληψής τους, να έχουν πρόσβαση σε περισσότερους υποψήφιους, να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το προσωπικό τους και, τελικά, να γίνει αρωγός στην ανάπτυξη και την εξέλιξή τους σε τοπικές και διεθνείς αγορές.

Ως platinum χορηγός του HR Scaleup Summit, η Workable αποτελεί και η ίδια παράδειγμα scale-up επιχείρησης που μετρά σήμερα πάνω από 250 υπαλλήλους στην Ελλάδα, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σιγκαπούρη.

Το HR Scaleup Summit είναι το κατάλληλο μέρος για τη δημιουργία ενός διαλόγου ανάμεσα σε ταχύτατα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και εδραιωμένες εταιρείες. Η Workable με την πορεία της – ξεκινώντας ως startup πριν από 12 χρόνια και βοηθώντας εταιρείες διαφορετικού μεγέθους στη στελέχωση και τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού τους – έχει καταφέρει να γεφυρώσει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου παρέχοντας όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που αφορά το HR.

Ο Νίκος Μωραϊτάκης, CEO της Workable, θα απευθύνει χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης, ενώ ένα από τα κορυφαία σημεία του συνεδρίου θα είναι το διαδραστικό fireside chat με τίτλο “Exploring HR Personas: Driving team success with HR software”. Στελέχη της Workable θα συζητήσουν για τη σημασία των HR Personas και πώς η χρήση HR software μπορεί να εκτοξεύσει την παραγωγικότητα στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Η συμμετοχή της Workable στο HR Scaleup Summit αντανακλά την ανάγκη να ακούει τους προβληματισμούς του κλάδου και να προτείνει λύσεις που διευκολύνουν κάθε στάδιο της πρόσληψης. Είναι η απόδειξη ότι η εταιρεία αναπτύσσεται και αξιοποιεί τα πιο σύγχρονα μέσα για να μπορεί πάντα να λειτουργεί υποστηρικτικά στο παρόν και το μέλλον κάθε επιχείρησης.

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Startupper MAG #47

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις