Η Ισραηλινή Namogoo κρατάει τους πελάτες e-Shop στο «σωστό δρόμο» και μόλις άντλησε 8 εκατ. δολ.!

0

Η Namogoo, μια Ισραηλινή εταιρεία ασφάλειας ηλεκτρονικού εμπορίου, κατάφερε να «σηκώσει» 8 εκατ. δολ. σε πρώτο γύρο χρηματοδότησης, του οποίου ηγήθηκε η GreatPoint Ventures, με τη συμμετοχή των Blumberg Capital και Inimiti Capital.

Η εταιρεία αναμένεται να αξιοποιήσει τα νέα κεφάλαια προκειμένου να δημιουργήσει κεντρικά γραφεία στη Βοστώνη των ΗΠΑ, έτσι ώστε να ενισχύσει την ανάπτυξή της στην εκεί αγορά.

Η Namogoo χρησιμοποιεί εφαρμογές λογισμικού που βασίζονται στο  cloud, καθώς επίσης και proprietary analytics ώστε να ανιχνεύσει και να μπλοκάρει μη εξουσιοδοτημένο περιεχόμενο που εμφανίζεται στο E-shop, μέσα από μολυσμένους με malware πλοηγούς, και κλέβει τους πελάτες εμφανίζοντας σχετικές με τα προϊόντα του E-shop διαφημίσεις.

Μάλιστα, αντί να εγκαθίσταται σε server, η Namogoo καταγράφει, ανιχνεύει και αναλύει δισεκατομμύρια web sessions καθ’ όλη τη διαδρομή, από τον server μέχρι τους browsers των ίδιων των χρηστών.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.