Η CaixaBank μαζί με μεγάλα ονόματα ανοίγει κέντρο καινοτομίας πληρωμών στη Βαρκελώνη

0

H μεγάλη Ισπανική τράπεζα CaixaBank μαζί με τις Samsung, Visa, Global Payments και την Arval θα επενδύσουν 5 εκατ. ευρώ σε ένα νέο κέντρο καινοτομίας ηλεκτρονικών πληρωμών στη Βαρκελώνη με στόχο το ηλεκτρονικό εμπόριο και το Internet of Things.

H ομάδα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών που θα στελεχώσουν το κέντρο θα αποτελείται τόσο απο τεχνικούς όσο και απο στελέχη επιχειρηματικής ανάπτυξης και marketing έτσι ώστε να παρουσιαστούν εκμεταλλεύσιμα προϊόντα σε σύντομο σχετικά διάστημα.

Οι τομείς που θα επικεντρωθεί το νέο κέντρο είναι τα:
– Διασυνδεδεμένα αυτοκίνητα σε επίπεδο εφαρμογών.
– Έξυπνο σπίτι σε σχέση με το Internet of Things.
– Εμπόριο για αύξηση του ενδιαφέροντος και της εμπειρίας των καταναλωτών τόσο στα ψηφιακά όσο και στα φυσικά καταστήματα

Φυσικά το νέο κέντρο θα είναι πλήρως εξοπλισμένο με ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις για όλα τα τμήματα, για σεμινάρια αλλά και εκπαίδευση.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Arval που συμμετέχει στη νέα μεγάλη επένδυση στη Βαρκελώνη είναι μέλος του ομίλου BNP Paribas.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.