Λίγες μέρες έμειναν για τη συμμετοχή στον online διαγωνισμό ιδεών του Innovvoice

0

Ο Innovvoice είναι ένας online startup incubator – ideabator και διοργανώνει τον πρώτο διαγωνισμό επιχειρηματικών ιδεών με πρώτο έπαθλο 3.000 ευρώ, δεύτερο 1.500 ευρώ και τρίτο ένα πακέτο δημιουργίας brand.

Οποιασδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί μέχρι την Παρασκευή 21/7/2017 να εγγραφεί στο www.innovvoice.com αλλά και να ακολουθήσει αυτό το link  για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό.
Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του αλλά και την επιχειρηματική ιδέα στο πρότυπο του Business Model Canvas.

Θα υπάρξουν webninars online με σχετικά αντικείμενα ενώ οι ιδέες που θα επιλεγούν για το τελικό θα κάνουν την τελική παρουσίαση σε video.

Η πλατφόρμα Innovvoice αποτελεί προϊόν του VOICE Project με συγχρηματοδότηση από την Ε.Ε. και τη συμμετοχή εννέα οργανισμών και πανεπιστημίων από έξι κράτη μέλη και την Αυστραλία.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.