Μεγαλώνει την παρουσία της στις Η.Π.Α. η InSyBio

0

Τον περασμένο Δεκέμβριο η InSyBio εισήλθε στο χαρτοφυλάκιο του International Accelerator του Άγγελου Αγγέλου με στόχο την επέκτασή στις Η.Π.Α..

Η επένδυση αυτή μεταφράζεται σε γραφεία στο Ώστιν του Τέξας και χρηματοδότηση Seed 50.000 δολ., ενώ μέσα στο καλοκαίρι τα γραφεία στην Αμερική στελεχώθηκαν με δυο άτομα: Business Development Associate και Technical Sales.

H InSyBio είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας από τη Πάτρα που δραστηριοποιείται στην εξατομικευμένη ιατρική και εστιάζει στην ανάλυση πολύπλοκων βιολογικών δεδομένων. Η InSyBio Suite είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα εργαλείων ανάλυσης η οποία, παρέχοντας υπηρεσίες μέσω cloud, στοχεύει στην ανακάλυψη και ερμηνεία βιοδεικτών με αυξημένη προγνωστική και διαγνωστική δυνατότητα για μεγάλη γκάμα πελατών.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.