Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Twitter: Μόνο για συνδρομητές Blue η πρόσβαση στο TweetDeck

Η αλλαγή θα τεθεί σε ισχύ σε 30 ημέρες

Νέες αλλαγές ετοιμάζει η διοίκηση του Twitter με στόχο να προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές. Ειδικότερα, η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως θα δίνει πρόσβαση στην υπηρεσία του TweetDeck μόνο στους συνδρομητές, αλλαγή που θα τεθεί σε ισχύ σε 30 ημέρες.

«Λανσάρουμε μια νέα, βελτιωμένη έκδοση του TweetDeck. Σε 30 μέρες, οι χρήστες θα πρέπει να είναι πιστοποιημένοι (να έχουν γίνει συνδρομητές) προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο TweetDeck», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το Reuters, η χρέωση για το TweetDeck, το οποίο ήταν προηγουμένως δωρεάν και χρησιμοποιείται ευρέως από επιχειρήσεις και ειδησεογραφικούς οργανισμούς για την εύκολη παρακολούθηση περιεχομένου, θα μπορούσε να δώσει ώθηση στα έσοδα του Twitter.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το TweetDeck ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ πολλών χρηστών του Twitter, ωστόσο έχασε μεγάλο μέρος της λειτουργικότητάς του κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αφού ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας Ίλον Μασκ ανακοίνωσε περιορισμούς στον αριθμό των tweets που μπορούσαν να βλέπουν οι χρήστες κάθε μέρα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις