Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Netflix φέρνει και επίσημα το gaming σε τηλεοράσεις, PC και Mac!

Τις επόμενες εβδομάδες θα μπορείτε να παίζετε Netflix Games σε τηλεοράσεις, Windows PCs και Mac

Λίγες μέρες μετά το λανσάρισμα της εφαρμογής Netflix Game Controller, το Netflix ανακοίνωσε ότι θα φέρει το gaming σε περισσότερες πλατφόρμες. Ειδικότερα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα θα μπορείτε να παίζετε τα παιχνίδια της σε τηλεοράσεις, υπολογιστές, laptops, καθώς και στα κινητά σας.

Το Netflix ξεκίνησε να διαθέτει τη νέα αυτή λειτουργία σε ορισμένους χρήστες στον Καναδά και στην Αγγλία, ωστόσο πολύ σύντομα η δυνατότητα αυτή θα γίνει διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι τις επόμενες εβδομάδες θα μπορείτε να παίζετε Netflix Games σε τηλεοράσεις, Windows PCs και Mac.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Netflix:

Πραγματοποιούμε μια περιορισμένη δοκιμή beta σε επιλεγμένες τηλεοράσεις σε μικρό αριθμό συνδρομητών στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε υπολογιστές και Mac μέσω του Netflix.com σε υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης τις επόμενες εβδομάδες.

Δύο παιχνίδια θα είναι μέρος αυτής της αρχικής δοκιμής: το Oxenfree από το Night School Studio και το Molehew’s Mining Adventure, ένα arcade παιχνίδι.

Για να παίξετε τα παιχνίδια μας στην τηλεόραση, παρουσιάζουμε ένα χειριστήριο που μπορείτε να έχετε μέσα από το τηλέφωνό σας, ενώ τα μέλη μας σε υπολογιστές και Mac θα μπορούν να παίξουν από το Netflix.com με πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Αυτή η δοκιμαστική περίοδος έχει σκοπό να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία των χρηστών με την πάροδο του χρόνου. Τα παιχνίδια στην τηλεόραση θα λειτουργούν σε επιλεγμένες συσκευές από τους αρχικούς μας συνεργάτες, όπως: Amazon Fire TV, Streaming Media Players, Chromecast με Google TV, τηλεοράσεις LG, Nvidia Shield TV, συσκευές και τηλεοράσεις Roku, Samsung Smart TV και Walmart ONN. Πρόσθετες συσκευές θα προστίθενται σε συνεχή βάση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις