Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δείτε την πρώτη διαφήμιση που φτιάχτηκε με AI

Η εταιρεία παιχνιδιών Toys R Us δημιούργησε το σποτ χρησιμοποιώντας σχεδόν εξ ολοκλήρου το Sora της OpenAI

Την πρώτη διαφήμιση που φτιάχτηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου με Τεχνητή Νοημοσύνη παρουσίασε η εταιρεία παιχνιδιών Toys R Us στο Cannes Lions Festival 2024.

Το σποτ διάρκειας 66 δευτερολέπτων, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Native Foreign, χρησιμοποιεί το Sora της OpenAI για να απεικονίσει τον ιδρυτής της Toys ‘R’ Us, Charles Lazarus, σε νεαρή ηλικία να οραματίζεται τη μεταμόρφωση του καταστήματος παιχνιδιών με τη βοήθεια της μασκότ “Geoffrey the Giraffe”.

Η Kim Miller Olko, παγκόσμια διευθύντρια μάρκετινγκ και πρόεδρος της Toys ‘R’ Us Studios, δήλωσε ότι στόχος της εταιρείας ήταν να αφηγηθεί την ιστορία του ιδρυτή με έναν «διασκεδαστικό» και «διαφορετικό» τρόπο.

«Ο Charles Lazarus ήταν ένας οραματιστής και θέλαμε να τιμήσουμε την κληρονομιά του χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη διαθέσιμη τεχνολογία», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, η διαφήμιση προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media, με ορισμένους να την χαρακτηρίζουν ως μια «συναρπαστική ματιά στο μέλλον του κινηματογράφου», ενώ άλλοι βρήκαν το σποτ «ανατριχιαστικό».

Δείτε την διαφήμιση της Toys R Us παρακάτω:

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις