Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Καινοτόμος, παντός επιφάνειας βαλίτσα G-RO!

Κάτι λιγότερο από 24 ώρες χρειάστηκε η Ισραηλινή εταιρεία Travel-Light και το δημιούργημά της, η καινοτόμος βαλίτσα καμπίνας G-RO προκειμένου να συγκεντρώσουν το ποσό των 125.000 δολαρίων που είχαν θέσει ως αρχικό σκοπό σε σχετική καμπάνια στο Kickstarter, η οποία σε δύο εβδομάδες ξεπέρασε το ορόσημο του 1 εκατ. δολαρίων!

Screen Shot 2015-11-03 at 2.25.27 PM

Η βαλίτσα καμπίνας G-RO διακρίνεται από κομψό σχεδιασμό, ενώ ξεχωρίζουν οι δύο μεγάλου μεγέθους ρόδες στο πλαϊνό της μέρος, οι οποίες ωστόσο δεν καταλαμβάνουν καθόλου χώρο από την ικανότητα αποθήκευσής της. Αυτές, επιτρέπουν την ανεμπόδιστη κίνηση σε κάθε μορφολογία εδάφους, ενώ ταυτόχρονα η G-RO ενσωματώνει ένα ειδικό stand για tablet pcs, σταθμό φόρτισης ενέργειας με δύο θύρες USB, διεθνής πρίζα για την φόρτιση notebook pcs, ανιχνευτής τοποθεσίας και ασύρματο ανιχνευτή εγγύτητας, ενώ παράλληλα διατίθεται και προαιρετική επιλογή με module ηλεκτρισμού μέσω μπαταρίας που εξασφαλίζει 23.000 milliampere την ώρα (mAh) ώστε να φορτίζονται τηλέφωνα, tablet και laptop pcs ταυτόχρονα.

Screen Shot 2015-11-03 at 2.26.11 PM

Θεωρούμε πως η G-RO αποτελεί την πρώτη βαλίτσα σε παγκόσμιο επίπεδο  η οποία δεν είναι απλά ‘έξυπνη’, αλλά διακρίνεται από ‘νοημοσύνη‘”, υπογράμμισε ο Netta Shalgi, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Travel-Light και συνέχισε: “Έχουμε ήδη ολοκληρώσει τη φάση του σχεδιασμού και της ανάπτυξης πρωτοτύπων, ωστόσο μέσω του crowdfunding επιχειρούμε να συγκεντρώσουμε μέρος των απαιτούμενων κεφαλαίων ώστε να ξεκινήσουμε την μαζική παραγωγή της G-RO στην Κίνα“.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις