Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Rendeevoo, κατά παραγγελία με ποτό! Η “ελληνική” εκδοχή των Dating Apps

Αν και δεν είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία, ο συνιδρυτής και CEO της Rendeevoo είναι ο Γιώργος – Πάρις Χριστοφοράκης, (αριστερά στη κεντρική φωτογραφία) ο οποίος είχε την εξαιρετική ιδέα να ζητάς άμεσα ένα ραντεβού για ποτό, όπως ζητάς ένα ταξί από το Smartphone.

rendeevoo_02_702x336
Μέχρι σήμερα τα λεγόμενα Dating Apps, είτε ζητάνε συνδρομές, είτε άμεσες και έμμεσες πληρωμές στην υπηρεσία ή στο ταίρι σας και σε κάθε περίπτωση χρειάζεται αρκετό “ψήσιμο” με μηνύματα. Με την εφαρμογή Rendeevoo – You Me Drinks Now, η οποία προσφέρεται στη περιοχή του Λονδίνου σε πρώτη φάση, φτιάχνεις το προφίλ σου, σημειώνεις ότι είσαι διαθέσιμος για ένα ποτό και αφήνεις τη τύχη σου να δουλέψει. Εφόσον παρουσιαστεί ενδιαφέρον συμφωνείται το bar, η ημερομηνία του πρώτου ραντεβού και πληρώνουν και τα δυο μέρη το πρώτο ποτό. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζονται τα έσοδα για το Rendeevoo.

«London calling», για την ελληνική startup σκηνή!

Η ποιότητα των υπηρεσιών και ειδικά η εξασφάλιση των στοιχείων των προφίλ που δημιουργούνται στην υπηρεσία εξασφαλίζονται από την απαραίτητη εγγραφή μέσω Facebook αλλά και από την προπληρωμή με πιστωτική κάρτα των ποτών έτσι ώστε να προληφθούν οι απάτες – πλάκες.

Αν και η υπηρεσία βρίσκεται σε δοκιμαστική έκδοση – alpha από το 2014, βγήκε σε beta τον Μάρτιο του 2015 και από τότε έχει πάνω από 1.500 ενεργούς χρήστες. Να σημειώσουμε ότι η startup χρηματοδοτήθηκε 50.000 δολάρια μέσω Equity Crowdfunding στην πλατφόρμα Seedrs και ακολούθησαν άλλα 100.000 δολάρια περίπου από Angel Investors.

Άλλες πηγές εσόδων μπορεί να είναι συνεργασίες με εταιρείες ταξί, χορηγοί για τα ποτά αλλά το βασικό στοιχείο επιτυχίας , όπως και σε όλα τα Dating Apps, είναι η αποδοχή του Randeevoo από τον κόσμο του Λονδίνου αλλά και η αναλογία μεταξύ ανδρών και γυναικών η οποία θα πρέπει να μείνει σε κάποια λογική ισορροπία υπέρ των ανδρών.

rendeevoo_01_702x336

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις