Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To πολυκατάστημα ASOS και ο accelerator Wayra επενδύουν στο FashionTech

Το ASOS.com είναι ένα μεγάλο πολυκατάστημα μόδας για νέους και νέες και σε συνεργασία με τον accelerator Wayra δημιουργεί ένα πρόγραμμα για Fashion Technology Startups οι οποίες θα πρέπει να σκεφτούν τρόπους να εξελίξουν το ASOS και τις υπηρεσίες του.

Το ASOS.com προσφέρει πάνω από 80.000 προϊόντα, 3.500 νέα προϊόντα προστίθενται κάθε μέρα, ενώ έχει 3,2 εκατομμύρια επισκέπτες την ημέρα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ώριμες Startups, με τεχνολογίες και προϊόντα που έχουν βγει και δοκιμαστεί στην αγορά, οι οποίες θα βοηθούν τον πελάτη να βρει το προϊόν που θέλει με σαφώς πιο αυτοματοποιημένο και εξατομικευμένο τρόπο.

Από το πρόγραμμα θα εξαιρεθούν Startups που ασχολούνται με τη φορετή τεχνολογία, την εκτύπωση 3D και το σχέδιο μόδας.

1,5 εκατ. λίρες «μάζεψαν» μέσω crowdfunding Wayra UK και Wayra UnLtd

Η Wayra θα προσφέρει χώρους γραφείου και συμβουλευτική για οκτώ μήνες ενώ οι Startups που θα επιλεγούν θα έχουν πρόσβαση στα 300 εκατομμύρια πελάτες του μεγάλου δικτύου Telefonica σε όλο τον κόσμο αλλά και στους πελάτες της ASOS. Επίσης, θα προσφερθεί και άμεση χρηματική επένδυση σε επιλεγμένες Startups.

Η Wayra είναι μέλος του Telefonica Open Future  το οποίο είναι ένα πρόγραμμα καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και εξεύρεσης νέων ταλέντων του Telefonica Group.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κλείνουν στις 23 Μαίου, με τις αιτήσεις να γίνονται εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις