Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εφαρμογή για κινητά λανσάρει η Tourboks

Το λανσάρισμα της εφαρμογής της για iPhone και Android συσκευές ανακοίνωση η Δανική Tourboks.com. Η Tourboks αποτελεί μια online υπηρεσία που παρέχει εκδρομές και δραστηριότητες από διάφορους παρόχους.

Με την εφαρμογή οι χρήστες πλέον μπορούν να επιλέξουν  περισσότερες από 1.000 εκδρομές και δραστηριότητες σε περισσότερες από 150 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Συνοπτικά η  εφαρμογή περιλαμβάνει: άμεση κράτηση, ασφαλές σύστημα πληρωμών, αποθήκευση επιθυμητών επιλογών για περιήγηση αργότερα, βοήθεια μέσω chat και βοήθεια για τον προορισμό σας. Επιπλέον, προσφέρει και 4 παιχνίδια αλληλεπίδρασης: Διάβασμα Παλάμης, Τροχός της Τύχης, Τυχερά Ξυλάκια και Εξατομικευμένες Συμβουλές. Σκοπός τον παιχνιδιών είναι να δώσουν έμπνευση στους χρήστες για τον επόμενο προορισμό τους.

«Πάντα αναζητούμε τρόπους για να εξοικονομήσουμε χρόνο από τους πελάτες μας και να βελτιώσουμε την εμπειρία τους. Η εφαρμογή Tourboks έχει μια εύκολη στη χρήση διεπαφή και ένα πολύ εξελιγμένο λογισμικό ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το οποίο αναπτύχθηκε ειδικά με τις ανάγκες της βιομηχανίας μας στο μυαλό» δήλωσε η Χρύσα Οικονομίδου, Γενική Διευθύντρια της Tourboks. Η ίδια πρόσθεσε: «Στον τομέα μας υπάρχουν πολλά μέρη που εμπλέκονται, τα προϊόντα μας είναι πολύ περίπλοκα και ο συντονισμός είναι το κλειδί. Το νέο μας λογισμικό ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το οποίο κάνει το ντεμπούτο του με την εφαρμογή μας, θα μας βοηθήσει στην αυτοματοποίηση ορισμένων πραγμάτων και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των προμηθευτών και των πελατών μας».

tourboks_0

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις