Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

unlocked International: Από το Αμβούργο στην Ελλάδα για την παροχή υπηρεσιών παγκόσμιας προβολής σε επιχειρήσεις

Η εταιρεία παροχής συμβουλευτικών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών διεθνοποίησης unlocked International GmbH, δραστηριοποιείται πλέον και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αντικείμενο της εταιρείας είναι υπηρεσίες που αποσκοπούν στην προβολή επιχειρήσεων σε τοπικές αγορές, εκτός της χώρας καταγωγής τους, ξεπερνώντας γλωσσικά, πολιτισμικά και τεχνολογικά εμπόδια. Οι υπηρεσίες της δίνουν σε επαγγελματίες που επιθυμούν να επεκτεινουν τη δραστηριότητα τους εκτός των συνόρων τους, τη δυνατότητα να προβληθούν ενεργά στον κυβερνοχώρο οποιασδήποτε χώρας, αξιοποιώντας πολιτισμικά και επιχειρηματικά στοιχεία που θα αυξήσουν τη διεισδητικότητα του μηνύματός τους.

Με τη βοήθεια της unlocked International και των τοπικών συνεργατών της, ο πελάτης μπορεί, σε κάθε αγορά, να κατανοήσει καλύτερα το περιβάλλον και τον ανταγωνισμό, να ορίσει το κοινό-στόχο του και να αναπτύξει τις βέλτιστες μεθόδους προβολής.

Επιπλέον, η unlocked International προσφέρει πλήρες πακέτο διεθνούς e-Promotion, από τον σχεδιασμό και την έκδοση ηλεκτρονικού περιεχομένου και διαφημιστικού υλικού έως και την ανάπτυξη και εφαρμογή μιας ποιοτικής επικοινωνιακής πολιτικής με τους αλλόγλωσσους πελάτες της κάθε εταιρείας. Σύμφωνα με την εταιρεία, το ηλεκτρονικό περιεχόμενο που παράγει η unlocked International σήμερα, διαβάζεται από περίπου 300 εκ. χρήστες διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Η unlocked International GmbH ιδρύθηκε το 2013 στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις