Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Φινλανδική FinTech Startup Zervant αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς

Η Zervant ιδρύθηκε το 2010 και πρόσφατα έφτασε τους 125.000 χρήστες με τον αριθμό αυτό να έχει δεκαπλασιαστεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών τιμολογίων – e-invoicing όπως και η δική μας Elorus και όπως αναφέρει 6.000 νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις γράφονται στην υπηρεσία κάθε μήνα.

Τα ηλεκτρονικά τιμολόγια προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και ευκολία στους ελεύθερους επαγγελματίες μια και όλη διαδικασία μπορεί να γίνει μέσω φορητών συσκευών, με το μεγάλο πλεονέκτημα να είναι η άμεση σύνδεση των πληρωμών μέσω των τιμολογίων, κάτι που αυξάνει τα μηνιαία έσοδα, ενώ φυσικά υπάρχει κεντρικός έλεγχος των οικονομικών δεδομένων της επιχείρησης.

Τον περασμένο Αύγουστο η Zervant ανακοίνωσε χρηματοδότηση 4 εκατ. ευρώ, φτάνοντας συνολικά την χρηματοδότηση στα 8 εκατ. ευρώ με τους επενδυτές Northzone και Conor Venture Partners να ηγούνται.

Η νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την επέκταση των υπηρεσιών της Zervant σε όλη την Ευρώπη όπου και λειτουργούν 20 εκατομμύρια μικρές και ατομικές επιχειρήσεις.

Ο Mattias Hansson, συνιδρυτής και CEO της Zervant δήλωσε: To 2016 είναι ένα σημείο καμπής για εμάς. Έχουμε μια εξαιρετική ανάπτυξη, ειδικά στις  μεγάλες αγορές της Γερμανίας, Γαλλίας και Ηνωμένου Βασιλείου. Πραγματοποιήσαμε μια συνεργασία εκατομμυρίων Ευρώ με μια μεγάλη ευρωπαϊκή τράπεζα και έχουμε στο πλευρό μας μερικούς εξαιρετικούς επενδυτές. Αλλά τα καλύτερα είναι μπροστά μας, μια και ο στόχος μας είναι να γίνουμε νούμερο ένα υπηρεσία e-invoicing σε όλη την Ευρώπη”.

zervant_App

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις