Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

mytaxi: Στην αγορά του carpooling μέσω Βαρσοβίας

Στην αγορά του carpooling εισέρχεται η mytaxi, εταιρεία του ομίλου Daimler, μέσω της υπηρεσίας mytaxi match, της η πρώτη αντίστοιχης υπηρεσίας που ξεκίνησε στην Ευρώπη και λειτουργεί αποκλειστικά με επαγγελματίες οδηγούς ταξί.

Η υπηρεσία mytaxi match θα είναι αρχικά διαθέσιμη για τους χρήστες στη Βαρσοβία – δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000 οχήματα, πριν το επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πόλεις τους ερχόμενους μήνες.

Σημειώνεται πως στη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, το mytaxi match έχει υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές σε όλη την Ευρώπη για να εγγυηθεί την επιτυχία της νέας υπηρεσίας carpooling.

Η εφαρμογή mytaxi έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή για τους χρήστες της. Έτσι, με το πάτημα μερικών μόνο κουμπιών, το mytaxi match συνδέει δύο επιβάτες που ταξιδεύουν προς την ίδια κατεύθυνση, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μοιραστούν την άνεση, την ταχύτητα και την ευκολία της διαδρομής, καθώς και το κόστος.

Ο Andrew Pinnington, Διευθύνων Σύμβουλος της mytaxi, σχολίασε: “Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για το mytaxi. Ως ηγετική εφαρμογή ταξί στον κόσμο, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να βελτιώνουμε τις τεχνολογίες μας για να οδηγήσουμε τη διεθνή αγορά μεταφορών με ταξί στον 21ο αιώνα. Με την εισαγωγή του mytaxi match στην Ευρώπη, είμαστε σίγουροι για τα οφέλη τόσο των επιβατών – οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν μια premium υπηρεσία με μειωμένη τιμή – όσο και των οδηγών, για τους οποίους η υπηρεσία ξεκλειδώνει νέες ευκαιρίες για περισσότερα έσοδα. Το λανσάρισμα στη Βαρσοβία σηματοδοτεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς τη φιλοδοξία μας να κάνουμε την υπηρεσία διαθέσιμη και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις στις οποίες δραστηριοποιούμαστε”.

myTaxi_702336

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις