Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Alexa θα κυκλοφορεί με SEAT

Η SEAT έχει επενδύσει σημαντικά στον λεγόμενο ψηφιακό μετασχηματισμό και πρόκειται να δούμε πολλές εντυπωσιακές υπηρεσίες στο χώρο των μετακινήσεων από την ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία τα επόμενα χρόνια.

Η SEAT πλέον έχει μια σημαντική πρωτιά μια και ο ψηφιακός βοηθός της Amazon, Alexa, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή κυρίαρχος στην κατηγορία των ψηφιακών βοηθών με φωνή, θα μετακομίσει σε συγκεκριμένα μοντέλα μέχρι το τέλος του έτους και θα ακολουθήσουν και άλλα μέσα στο 2018.

Το μυστικό της επιτυχίας της Alexa είναι ότι η Amazon άφησε ανοικτή την «εκπαίδευση» της και πλέον υπάρχουν πάνω από 20 χιλιάδες ικανότητες-skills που έχουν αναπτύξει όλοι οι ενδιαφερόμενοι και συνεργάτες και είναι διαθέσιμες σε όλους!

Η Alexa της SEAT θα είναι στην ουσία η φωνή του αυτοκινήτου μια και θα μας αναγνωρίζει όταν μπαίνουμε στην καμπίνα και θα μας καλωσορίζει. Θα μας ρωτάει τι θέλουμε να κάνουμε ή που να πάμε και θα μας δείχνει το δρόμο μέσω του ενσωματωμένου GPS για το αγαπημένο μας εστιατόριο.

Φυσικά θα μπορεί να επικοινωνήσει με το Internet και να μας πει τις ειδήσεις, αν θα βρέξει αλλά και να ελέγξει αν έχουμε αφήσει τα φώτα του σπιτιού μας ανοικτά.

Η Alexa θα είναι διαθέσιμη στα SEAT Leon και Ateca μέχρι το τέλος του 2017 και θα ακολουθήσουν τα Ibiza, Arona και το νέο μεγάλο SUV το 2018.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις