Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Amazon: Στόλος παραδόσεων-σαν-υπηρεσία σε τρίτους με 20.000 βαν Mercedes!

Το άνοιγμα ενός νέου εργοστασίου της Mercedes-Benz συνέπεσε με μια ανακοίνωση από την Amazon, ότι έχει παραγγείλει 20.000 νέα βαν παράδοσης!

Τα βαν Sprinter θα καλύψουν τις ανάγκες για το νέο πρόγραμμα συνεργατών παροχής μεταφορικών υπηρεσιών με αυτοκίνητα της Amazon, καλώντας νέους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν νέες υπηρεσίες μεταφορών πακέτων με μίσθωση των φορτηγών αλλά και αναλαμβάνοντας μέρος του τεράστιου μεταφορικού έργου της Amazon.

Προφανώς η Amazon θέλει να ελέγξει ακόμα περισσότερο τις μεταφορές των πακέτων των πελατών της μια και όπως αναφέρει οι μεγάλοι των μεταφορών δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν, δείχνοντας τάσεις ανεξαρτητοποίησης από εταιρείες όπως η Fedex και USPS.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αυξάνουμε τον στόλο επώνυμων φορτηγών Sprinter από 4.500 σε 20.000 οχήματα, ώστε οι νέες μικρές επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση σε ένα στόλο προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Amazon αλλά και των ιδίων», δήλωσε ο Dave Clark, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Επιχειρήσεων της Amazon στην WSJ.

Η εταιρεία ανέφερε ότι “δεκάδες χιλιάδες” ανθρώπων έχουν υποβάλει αίτηση για το νέο πρόγραμμα πρόγραμμα συνεργατών μεταφορών που ανακοίνωσε τον Ιούνιο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις