Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Revolut αλλάζει το πρόσωπο της επιχειρηματικής τραπεζικής!

Η Revolut καινοτομεί και πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά, καθώς αλλάζει το πρόσωπο του χρηματοοικονομικού τομέα, αυτή τη φορά στοχεύοντας στην διαδικασία αποδοχής πληρωμών από επιχειρήσεις (acquiring).

Η αγορά αναζητά μια πραγματικά καινοτόμα λύση δίχως τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και ενός ξεπερασμένου μοντέλου που δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλο εκτός από τις τράπεζες. Η νέα τεχνολογία εξαγοράς από την Revolut, η οποία θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν απλώς πληρωμές σε απευθείας σύνδεση και εκτός σύνδεσης, δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως ο νέος ειδικά διαμορφωμένος κλάδος της επιχειρηματικής τραπεζικής βρίσκει στη Revolut, ίσως αυτό που αναζητά.

Ο Nikolay Storonsky, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut δήλωσε: «Παραδοσιακά, η αποδοχή πληρωμών από επιχειρήσεις ήταν μια αγορά που προοριζόταν αποκλειστικά από τους μεγάλους παίκτες, με τις μικρές επιχειρήσεις να αναγκάζονται να δημιουργήσουν έναν επιχειρηματικό τραπεζικό λογαριασμό με έναν εντελώς ξεχωριστό εμπορικό λογαριασμό, προκειμένου να δέχονται πληρωμές – μια χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασίαΗ αποδοχή πληρωμών με την Revolut δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Καταργούμε την πεπατημένη και δημιουργούμε ένα νέο προϊόν από την αρχή. Το όραμά μας είναι να επιτρέψουμε σε μια εταιρεία να δημιουργήσει έναν επιχειρηματικό λογαριασμό που να συνδέεται με έναν εμπορικό λογαριασμό μέσα σε λίγα λεπτά, επιτρέποντάς τους να κάνουν απρόσκοπτα τις online και offline πληρωμές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα».

Ο Δημήτρης Λιτσικάκης, Country Manager στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, έκανε λόγο για έναρξη μιας τραπεζικής επανάστασης σε όλες τις χώρες της Μεσογείου. «H Revolut έχει όραμα να αλλάξει το πρόσωπο της επιχειρηματικής τραπεζικής για πάντα. Η νέα μας τεχνολογία αποδοχής πληρωμών acquiring που θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν απλώς πληρωμές στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης, είναι μόνο ένας τρόπος με τον οποίο θα υλοποιήσουμε το στρατηγικό μας σχέδιο».

Η Revolut, είναι σίγουρη ότι μπορεί να γίνει ένας οικονομικός κόμβος για τη διαχείριση ολόκληρης της οικονομικής ζωής των πελατών της, με υπηρεσίες όπως άμεσες χρεώσεις, εξοικονόμηση χρημάτων, ταξιδιωτική ασφάλιση με geolocation και αποκλειστική έκθεση σε κρυπτονομίσματα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις