Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Dealroom επεκτείνεται με χρηματοδότηση 2,75 εκατ. ευρώ

Το Dealroom, η γνωστή πλατφόρμα στον κόσμο των Startups, σήκωσε χρηματοδότηση 2,75 εκατ. ευρώ προκειμένου να συνεχίσει την επέκτασή της σε όλη την Ευρώπη και πέραν αυτής αλλά και να κάνει προσλήψεις στις νέες αγορές.

Το Dealroom ιδρύθηκε στο Άμστερνταμ το 2013 και είναι ουσιαστικά μία βάση δεδομένων, η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες γύρω από Startups, VCs και όχι μόνο. Η πλατφόρμα χρησιμοποιείται ευρέως στο χώρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας ως εργαλείο αναζήτησης αλλά και σύγκρισης εταιρειών, τάσεων και άλλων δεικτών της κάθε βιομηχανίας.

Η πλατφόρμα “τρέχει” με συνδυασμό αυτόματων και μη εργαλείων, τεχνητή νοημοσύνη, data science και APIs. Μέσω αυτών, παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και εργαλεία σε πραγματικό χρόνο. Σήμερα, το Dealroom έχει 30.000 εγγεγραμμένους ενεργούς χρήστες και εκατοντάδες συνδρομητές, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων εταιρειών όπως οι Google, Stripe, EY, Deloitte, Amazon και ηγετικών VCs όπως οι Sequoia, Insight Partners, LocalGlobe, Accel Partners.

Πέραν των καθημερινών χρηστών του, που είναι κυρίως founders και VCs, το Dealroom παρέχει white-label λύσεις σε κυβερνήσεις και 15 ευρωπαϊκά hubs, δίνοντας τους τη δυνατότητα πρόσβασης σε δεδομένα σχετικά με το οικοσύστημά τους. Ανάμεσα στα hubs που συνεργάζονται με την πλατφόρμα σήμερα είναι το Ηνωμένο Βασίλειο (Tech Nation), η Γαλλία (La French Tech), το Βερολίνο (Senate), η Ολλανδία (TechLeap) και το Άμστερνταμ (StartupAmsterdam).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις