Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ISE 2015: Επαγγελματικές λύσεις απεικόνισης και προσωποποίησεις περιεχόμενου παρουσίασε η Toshiba

Επαγγελματικές λύσεις για απεικόνιση και προσωποποίηση περιεχομένου παρουσίασε η Toshiba στην έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2015.

Ειδικότερα, η εταιρεία παρουσίασε νέα και ενισχυμένα videowall, τη σειρά Pro-Signage II που περιλαμβάνει λύσεις ψηφιακής προβολής για κάθε επαγγελματική απαίτηση, καθώς και το νέο της λογισμικό ψηφιακής προβολής Business Vision, που αποτελεί ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα διαχείρισης για λύσεις ψηφιακής εκπομπής.

Τα νέα μοντέλα videowall που παρουσίασε είναι τα TD-X552X και TD-X552M και διαθέτουν βελτιωμένη διαχείριση περιεχομένου, ρυθμίσεις που εγγυώνται πλήρη έλεγχο, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μόνα τους είτε να διαμορφωθούν ως ενότητα, για διάφορες ψηφιακές χρήσεις ή εφαρμογές σε δωμάτια ελέγχου.

Οι χρήστες μπορούν να έχουν μέχρι και 100 ενότητες ( διαμόρφωση 10 x 10 ) είτε σε portrait είτε σε landscape για μεγαλύτερης κλίμακας high definition εικόνες, ενώ παρά το μέγεθός τους διαθέτουν πολύ λεπτό σώμα με πάχος μόλις 3.5mm.

Επιπλέον, επιτρέπουν Ultra High Definition (UHD) σε μέχρι τέσσερις οθόνες (2 x 2 διαμόρφωση) χωρίς την ανάγκη ειδικού εξοπλισμού PC.

Η σειρά Pro-Signage II περιλαμβάνει λύσεις ψηφιακής προβολής σχεδιασμένες να λειτουργούν όλη μέρα, κάθε μέρα με ανάλυση Full HD και γωνία θέασης 178 μοιρών, και είναι κατάλληλη για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον.

Διαθέτει οθόνες σε τρία μεγέθη από 106 cm (42”) έως 139 cm (55”), που μπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια ή κάθετα με ποικιλία διαμορφώσεων, ενώ διαθέτουν επιλογές συνδεσιμότητας που καθηλώνουν τους πελάτες 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.

Τέλος, το νέο λογισμικό ψηφιακής προβολής Business Vision προσφέρει ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα διαχείρισης για λύσεις ψηφιακής εκπομπής, κατάλληλο για εταιρίες διαφόρων μεγεθών.

Το λογισμικό προσφέρει τη δυνατότητα για έλεγχο, προγραμματισμό και παράδοση περιεχομένου με ευελιξία σε πλήθος διαμορφώσεων, καθώς επίσης και τη δυνατότητα διαχείρισης των πληροφοριών της συσκευής. Είτε εγκατασταθεί σαν αυτόνομο σύστημα για μία μόνο συσκευή, σαν τοπικό server setup για οθόνες στην ίδια τοποθεσία ή cloud setup για πρόσβαση εξ’ αποστάσεως σε πολλαπλές τοποθεσίες, το λογισμικό προσφέρει επιλογές για κάθε επιχείρηση.

Με την advanced έκδοση, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους ξεχωριστά layouts, που ταιριάζουν σε επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να συνδυάσουν τα μηνύματά τους με branding και άλλα υλικά. Το περιεχόμενο και τα layouts μπορούν να προγραμματιστούν ανά ώρα, ημέρα, ή εβδομάδα για την βέλτιστη απήχηση σε χρήστες σε επαγγελματικό περιβάλλον, δουλεύοντας με εντολές εσωτερικού ελέγχου στα μοντέλα που τις υποστηρίζουν.

Το Business Vision software της Toshiba θα είναι διαθέσιμο μέσω μονάδων OPS στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις