Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η IBM εξαγόρασε δυο startups στον τομέα της υγείας

Δύο startups που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας, τις Explorys και Phytel, εξαγόρασε η IBM με σκοπό να ενισχύσει τις προσπάθειές της στην ανάλυση δεδομένων που αφορούν τον συγκεκριμένο τομέα.

Αμφότερες οι startups παρέχουν τεχνολογίες cloud, ενώ αναμένεται να συμβάλουν στον απώτερο σκοπό της “Μεγάλης Γαλάζιας” να αξιοποιήσει προηγμένα analytics και cognitive computing ώστε να εξασφαλίσει στο ιατρικό προσωπικό και στα νοσοκομειακά συστήματα τη δυνατότητα προσφοράς βελτιωμένων όσο και ποιοτικά εξελιγμένων υπηρεσιών υγείας.

Από την πλευρά της, η Explorys παρέχει μια υπηρεσία cloud με την οποία συνδυάζει ποικίλους τύπους δεδομένων και ταυτόχρονα χειρίζεται επιχειρηματική ευφυΐα και analytics πρόβλεψης. Όσο για την Phytel, έχει αναπτύξει λογισμικό cloud που διαχειρίζεται διαφορετικούς τύπους δεδομένων υγείας, παρέχοντας insight σε ομάδες ασθενών για τα νοσοκομεία. Τέλος, η ίδια startup διαθέτει εργαλεία τα οποία βοηθούν τους επαγγελματίες της υγείας να αυτοματοποιήσουν την προβολή των ασθενών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις