Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Διεκδικήστε 24.000 ευρώ και κορυφαίο mentoring στο Bbooster Week

Τις καλύτερες Ευρωπαϊκές startups εταιρείες αναμένεται να φιλοξενήσει το Bbooster Week που θα λάβει χώρα στη Βιέννη το τετραήμερο 24 έως και 27 Μαΐου 2015 και διοργανώνεται από το μοναδικό Accelerator Venture Fund που λειτουργεί στη Νότια Ευρώπη και το Pioneers Festival.

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω event, οι συμμετέχουσες startup εταιρείες θα μπορούν να εργαστούν εντατικά σε δικά τους projects, διεκδικώντας απευθείας επένδυση της τάξεως των 24.000 ευρώ, αλλά και να δεχθούν mentoring από στελέχη των IBM, Serena Capital και Index Ventures. Αυτή τη στιγμή η διαδικασία της δήλωσης συμμετοχής παραμένει ανοικτή, ενώ οι διοργανωτές αναζητούν startups και εν γένει projects που βρίσκονται στην φάση του seed, έτσι ώστε να τα βοηθήσουν να εξελιχθούν στο επόμενο επίπεδο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δώσουν έμφαση στην διαδικασία της πώλησης και της παρουσίασης κατά τη διάρκεια του Bbooster Week Vienna σε μια σειρά από τομείς, όπως λ.χ. το σχεδιασμό, τους οικονομικούς όρους, τα επιχειρηματικά μοντέλα κ.ά.

Θα πρέπει να τονιστεί πως το Bbooster, που ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών και επενδυτών, δίνει έμφαση σε startups των οποίων το επιχειρηματικό μοντέλο στηρίζεται στο internet. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει διαδικασίες εκκόλαψης, εκπαίδευσης, καθοδήγησης, συμβουλευτικής και χρηματοδότησης. Κάθε χρόνο το Bbooster επενδύει σε 10-15 τεχνολογικά project τα οποία εντός τεσσάρων μηνών εισέρχονται στην αγορά ως βιώσιμες επιχειρήσεις που μπορούν να μετεξελιχθούν. Στη συνέχεια, συμμετέχουν ως συν-επενδυτές σε επόμενους γύρους χρηματοδότησης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις