Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Επικοινωνία με (Taxi) Beat

Με αφορμή το άρθρο μας στις 10/08/2017 σχετικά με το λανσάρισμα του νέου brand του Taxibeat στην Ελλάδα, Beat, υπήρξε επικοινωνία από την ομάδα του Taxibeat για μερικές διευκρινήσεις.

Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το άρθρο δημοσιεύθηκε με αφορμή το Δελτίο Τύπου που βγήκε στις 8/8/2017 το οποίο μας ενημέρωσε για την αλλαγή του brand στην Ελλάδα σε Beat. Το Δελτίο Τύπου είναι το ακόλουθο:

Μένουμε Ελλάδα!

Το Beat ξεκίνησε την πορεία του στην Ελλάδα πριν 7 χρόνια ως Taxibeat με στόχο να αλλάξει γα πάντα τον τρόπο που μετακινούμαστε μέσα στην πόλη.

Το Φεβρουάριο του 2017 (και χιλιάδες διαδρομές αργότερα), η εταιρία εξαγοράστηκε από το MyTaxi με στόχο την ενοποίηση των 2 εφαρμογών στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με το MyTaxi, οι νέοι μας συνεργάτες από τη Γερμανία αναγνώρισαν τόσο το υψηλό επίπεδο της δουλειάς που κάνουμε, όσο και τη βαθιά γνώση της αγοράς που διαθέτουμε.

Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε από κοινού να μείνουμε στην Ελλάδα με την ίδια όρεξη και φιλοσοφία!

Άλλωστε, τα δυο παραπάνω στοιχεία, είναι και τα μόνα που δεν άλλαξαν στην καινούρια εφαρμογή της Beat!

Τι άλλαξε;

Όλα τα υπόλοιπα!

Εκτός από το όνομα, με το τελευταίο update, θα παρατηρήσεις ότι τα πάντα είναι σχεδιασμένα από την αρχή!

Νέα χρώματα, ακόμα πιο φιλικό design και ένας χάρτης γεμάτος από πιθανούς προορισμούς συνθέτουν την καινούρια Beat εμπειρία. Έμπνευσή μας σε αυτή την διαδικασία ήταν οι καθημερινές σου στιγμές. Οι μικρές περιπέτειες της πόλης που σε περιμένουν να τις εξερευνήσεις.

To Beat δεν είναι απλά μια εφαρμογή που σε πάει από το ένα μέρος στο άλλο. Είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

Ανακάλυψε ξανά την πόλη σου με ένα Beat!

Where Next?

Όπως μας ενημερώνει το Δ.Τ. αν και είχε αποφασιστεί αρχικά να ενοποιηθεί η υπηρεσία του Taxibeat με αυτή της MyTaxi στην Ελλάδα αυτό δεν έγινε τελικά λόγω της μεγάλης γνώσης της ελληνικής αγοράς και του υψηλού επιπέδου προσφερομένων υπηρεσιών από την ομάδα της Taxibeat. H αλλαγή σε Beat είχε αποφασιστεί για τις δραστηριότητες της Λ. Αμερικής αλλά η χρήση του νέου brand στην Ελλάδα δεν ήταν αναμενόμενη.

Επίσης όπως πληροφορηθήκαμε οι «αγαπημένοι οδηγοί» εμφανίζονται μετά την αξιολόγηση που γίνεται, μια και είχαμε αναφέρει ότι είχαν αφαιρεθεί από το νέο App Beat, ενώ η υπηρεσία Boxi αν και αφαιρέθηκε ωστόσο προσφέρεται από τα συνεργαζόμενα Ταξί.

Όπως προαναφέραμε θα παρακολουθούμε το θέμα, και ειδικά την περίπτωση της ρουμανικής Clever Taxi, η οποία επίσης εξαγοράστηκε από την MyTaxi. Αν και αυτή δεν ενοποιηθεί στο MyTaxi ίσως υπάρχει μια αλλαγή στρατηγικής της γερμανικής εταιρείες ως προς τις υπηρεσίες ταξί σε App της Ν. Ευρώπης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις