Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ε. Αντωνιάδης (Cytech): “Σωστή προετοιμασία και προσδοκίες για αποτελεσματικό Mobile World Congress”

Το Mobile World Congress είναι μία διοργάνωση που μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρα για μία επιχείρηση, όσο μικρή και να είναι, με την προϋπόθεση να κάνει την σωστή προεργασία πριν την επισκεφτεί και να έχει θέσει τους σωστούς – προσγειωμένους – στόχους, τονίζει στο Startupper.gr ο managing director της Cytech και ταμίας του ΣΕΚΕΕ, Ευάγγελος Αντωνιάδης.

H Cytech συμμετέχει στην έκθεση από το 2012, προκειμένου να έχει συναντήσεις κάθε χρόνο με εταιρείες τηλεπικοινωνιών για τις λύσεις που αναπτύσσει.

Φέτος προώθησε τη λύση που λάνσαρε πρόσφατα και φέρνει τις τεχνολογίες της στο cloud για πελάτες με υψηλές απαιτήσεις. Στις δύο πρώτες ημέρες της εκδήλωσης μάλιστα η εταιρεία είχε τουλάχστον 10 σημαντικές συναντήσεις με πιθανούς συνεργάτες.

Τέλος, ο Ε. Αντωνιάδης τονίζει ότι φέτος η ελληνική αποστολή ήταν πιο ώριμη από ποτέ καθώς οι εταιρείες που συμμετείχαν πραγματοποίησαν περισσότερο στοχευμένες συναντήσεις χωρίς να περιμένουν απλά τους επισκέπτες του περιπτέρου, ενώ δικτυώθηκαν και με τους εκθέτες των άλλων περιπτέρων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις