Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Endeavor αναζητά τους επόμενους επιχειρηματίες για το δίκτυό της!

Τους επόμενους επιχειρηματίες απ’ ολόκληρη την Ελλάδα οι οποίοι και θα ενταχθούν στο δίκτυό της με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή των επιχειρήσεών τους και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας, αναζητά η Endeavor. Μάλιστα, η σχετική διαδικασία των αιτήσεων ξεκίνησε ήδη και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2015.

Η Endeavor αναζητά επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, οι οποίοι διακρίνονται από όραμα και ενθουσιασμό και είναι σε θέση να αποτελέσουν πρότυπα για τις νεότερες γενιές! Στα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις πρέπει να παρουσιάζουν οικονομική δραστηριότητα με κύκλο εργασιών που κυμαίνεται από 1 έως και 30 εκατ. Ευρώ, σημαντική καταγεγραμμένη πορεία και προοπτική ανάπτυξης.

Υπενθυμίζεται πως στην Ελλάδα έχουν ήδη ενταχθεί στο δίκτυο της Endeavor 16 εταιρείες με σημαντική παρουσία στον κλάδο τους και υψηλό ρυθμό ανάπτυξης, όπως λ.χ. η Hellas Direct, η Papadimitriou C.C., η HotelBrain, η Insurance Market, η ERGON, η Think Digital Group, η BrainBox, η Green Cola, η Travelplanet24/Tripsta, η Frezyderm και η Blueground. Οι εταιρείες που εντάσσονται στο δίκτυο, παρουσιάζουν κατά μέσο όρο αύξηση στον τζίρο και τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας άνω του 50%! Όσο για τους επιλεγμένους επιχειρηματίες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών που έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις προτεραιότητές τους από mentors και συνεργάτες της Endeavor, όπως π.χ. η EY και η DDB & Tribal Worldwide Athens, αποκτούν πρόσβαση σε αγορές του εξωτερικού και χρηματοδότηση μέσω της συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα και του διεθνούς δικτύου κορυφαίων επιχειρηματιών και επενδυτών. Επιπλέον, αξιοποιούν τη συνεργασία της Endeavor με πανεπιστήμια και επιχειρήσεις διεθνώς για καλύτερη στελέχωση των εταιρειών τους και ανάπτυξη ταλέντων.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση μέχρι τις 30 Nοεμβρίου.

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις