Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 30 εκατ. δολαρίων εξασφάλισε η Πολωνική Brainly

Η Brainly, διαδραστική πλατφόρμα και εφαρμογή εκπαίδευσης, με έδρα την Κρακοβία, εξασφάλισε 30 εκατ. δολάρια σε έναν νέο γύρο χρηματοδότησης που ανεβάζει την αξία της στα 68,5 εκατ. δολάρια.

Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την χρηματοδότηση από τις Naspers, Runa Capital και Manta Ray, για να διευρύνει την υπηρεσία της στις ΗΠΑ, που είναι μια αγορά-κλειδί για την ίδια, σύμφωνα με το Tech.eu.

Η Brainly ιδρύθηκε το 2009 για να συνδέσει τους Πολωνούς μαθητές σε μια παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα. Πλέον έχει φτάσει τους 150 εκατ. μοναδικούς χρήστες κάθε μήνα, με το δίκτυο του να εκτείνεται σε 35 χώρες. Εκτός από την αναπτυσσόμενη αγορά των ΗΠΑ, οι μεγαλύτερες κοινότητες της startup είναι σε Ρωσία, Ινδία, Τουρκία, Βραζιλία και, φυσικά, Πολωνία.

Ο Michał Borkowski, CEO και συνιδρυτής της Brainly, πιστεύει ότι οι διαδικτυακές κοινότητες μπορούν να ενδυναμώσουν τους μαθητές σε όλο τον κόσμο με γνώσεις και πληροφορίες. “Η Brainly υπάρχει για να ισορροπήσει το πεδίο για όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από το πού είναι, ποια γλώσσα μιλούν ή τις συνθήκες που επικρατούν στα σχολεία τους”, δηλώνει.

Οι μαθητές χρησιμοποιούν τη Brainly για να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους σε βασικά μαθήματα όπως η μαθηματική, η ιστορία, η επιστήμη και οι κοινωνικές σπουδές. Η πλατφόρμα τους επιτρέπει να συνδεθούν με συνομηλίκους τους, με ειδικούς και επαγγελματίες εκπαιδευτικούς για να συζητήσουν τα θέματά τους και να αναζητήσουν απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις