Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Young Platform: 787 χιλ. ευρώ σε 36 ώρες σήκωσε η Ιταλική FinTech

Μέσα σε 36 ώρες, το ιταλικό “ανταλλακτήριο” κρυπτονομισμάτων, Young Platform, σήκωσε 787 χιλ. ευρώ από 751 επενδυτές, μέσω crowdfunding, ξεπερνώντας τον στόχο του μισού εκατομμυρίου που είχε θέσει.

Η νέα πλατφόρμα στοχεύει κυρίως στην ιταλική αγορά αυτή τη στιγμή και μέσω της εφαρμογής Stepdrop έχει “μυήσει” 80.000 χρήστες στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, “απονέμοντας” Young tokens χρήστες ανάλογα με το πόσο περπατούν!

“Το fintech στην Ιταλία έχει φθάσει σε υψηλό επίπεδο ωριμότητας και ενδιαφέροντος για τη διεθνή κοινότητα”, δήλωσε ο CEO και συνιδρυτής της Young Platform, Andrea Ferrero. “Η Young Platform είναι άλλη μια startup που μπαίνει σε ένα στερέωμα ανερχόμενων αστέρων, όπως η Oval Money και η Satispay.”

Όσον αφορά τη χρηματοδότηση, ο CMO και επικεφαλής διεθνούς ανάπτυξης της Young Platform, δήλωσε:  «Λαμβάνοντας υπόψη τις λεπτομέρειες, πρέπει να σημειωθεί ότι σε σύγκριση με μια μέση επένδυση ύψους περίπου 1.000 ευρώ, υπήρχαν τουλάχιστον 13 επενδύσεις άνω των 25 χιλ. ευρώ, γεγονός που αποδεικνύει ότι η προσέγγισή μας σε αυτή τη βιομηχανία καταφέρνει να συνδυάσει μεγάλους θεσμικούς επενδυτές και μικρούς εμπόρους που αποτελούν την καρδιά της κοινότητας μας και τις καλύτερες επιρροές μας”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις