Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι χρήστες του Amazon Pay θα πληρώνουν σύντομα λογαριασμούς μέσω της Alexa!

Η Amazon ανακοίνωσε την Κυριακή (27 Οκτωβρίου) ότι οι χρήστες του Amazon Pay, της υπηρεσίας πληρωμών της εταιρείας, θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να πληρώσουν λογαριασμούς κοινής ωφέλειας χρησιμοποιώντας την Alexa.

Η Amazon συνεργάζεται με την FinTech εταιρεία Paymentus για να προσθέσει τη νέα αυτή επιλογή, η οποία θα επιτρέψει στους χρήστες να πληρώνουν online ή φωνητικά μέσω της Alexa. Εκτός της πληρωμής, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από την Alexa σχετικά με το πότε λήγουν οι  λογαριασμοί τους και να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με αυτούς.

“… κάθε πελάτης […] θα μπορεί σύντομα να χρησιμοποιήσει την Alexa για να λάβει ειδοποιήσεις για τους λογαριασμούς του καθώς και να ενημερωθεί για το πότε λήγει ο επόμενος λογαριασμός, ρωτώντας την Alexa”, ανέφερε η Amazon tweet σε σχετικό tweet της.

“Στην Amazon, αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να απλοποιήσουμε τη ζωή των πελατών μας”, δήλωσε σχετικά ο αντιπρόεδρος του Amazon Pay, Patrick Gauthier. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που μέσω της συνεργασίας μας με την Paymentus παρέχουμε στους πελάτες μας έναν απλούστερο, φυσικό τρόπο διαχείρισης λογαριασμών μέσω της Alexa”.

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις