Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Γαλαξίας…Κάρτα Bonus από το μέλλον!

Η νέα κάρτα “Bonus card Γαλαξίας” σε φυσική και ψηφιακή μορφή θα υποστηρίζει προσωποποιημένες επιλογές, προσφορές και υπηρεσίες σε κάθε πελάτη αλλά και την μετατροπή των πόντων από τις αγορές σε εικονικό ψηφιακό νόμισμα, με το οποίο θα μπορεί κάθε πελάτης να προβεί σε  εξαργύρωση σε οποιοδήποτε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας καθώς και σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Γαλαξία, Παναγιώτη Πουρσανίδη η εταιρεία προχώρησε σε επένδυση 200.000 ευρώ, ενώ θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη της πλατφόρμας που θα στηρίξει από τον επόμενο μήνα την νέα κάρτα loyalty:” Στόχος μας δεν είναι απλώς να καλύψουμε το κενό σε αυτό τον τομέα ή να φθάσουμε τον ανταγωνισμό αλλά να βρεθούμε ένα βήμα μπροστά. Για εμάς αυτή είναι μια επένδυση για το μέλλον. Βλέπουμε σήμερα και στοχεύουμε στο μέλλον της εταιρείας έχοντας ως δεδομένο τις διεθνείς εξελίξεις.Η τεχνολογία είναι ένα σημαντικό κομμάτι των σχεδίων μας για το μέλλον…”.
Η νέα κάρτα αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την ελληνική startup, Trust and Use, η οποία προσέφερε την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τον στρατηγικό σχεδιασμό για την ενσωμάτωση της κάρτας σε όλα τα κανάλια της εταιρείας.
Παράλληλα, θα προσφέρει και εξειδικευμένες υπηρεσίες για την ανάλυση και αξιοποίηση των δεδομένων, μέσω εργαλείων Big Data, για την δεύτερη φάση της υλοποίησης του σχεδίου με την διασύνδεση προμηθευτών και συνεργατών του δικτύου της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Γαλαξίας με τις προσωπικές  επιλογές των πελατών και την προώθηση προσφορών και στοχευμένων προϊόντων για τις ανάγκες τους.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις