Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Forum του Reload Greece στο Λονδίνο!

Το πρώτο Forum του Reload Greece διοργανώνεται την Πέμπτη, 11 Ιουνίου στο London Business School, στο Λονδίνο. Απώτερος σκοπός της εκδήλωσης είναι να βρεθούν τρόποι με τους οποίους η παγκόσμια  Ελληνική κοινότητα μπορεί να κινητοποιηθεί, προκειμένου να ενισχυθεί η κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας από το εξωτερικό.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν θα είναι το πώς οι επιτυχημένοι Έλληνες επιχειρηματίες της διασποράς μπορούν να υποστηρίξουν νέους φιλόδοξους επιχειρηματίες του εξωτερικού να ξεκινήσουν εγχειρήματα συνδεδεμένα με την Ελλάδα, το εάν η πολιτική θα πρέπει να επικεντρωθεί στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας σε καθιερωμένους τομείς ή αν θα πρέπει να ενισχύσει τη νέα γενιά στο να δημιουργήσει τις δικές της καινοτόμες δράσεις κ.ο.κ.

Το πάνελ θα αποτελείται από τους Vicky Pryce, επικεφαλής οικονομολόγος CEBR και πρώην κοινή επικεφαλής της Αγγλικής Οικονομικής Υπηρεσίας, Γιώργο Μυλωνάδη, Καθηγητής Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας του London Business School και Χριστίνα Γαρίδη, Ιδρύτρια της Eudaimonia Coaching.

Σημειώνεται πως το Reload Greece είναι ένα μη-κερδοσκοπικό ίδρυμα με έδρα το Λονδίνο, το οποίο κινητοποιεί την παγκόσμια κοινότητα των Ελλήνων και Φιλελλήνων να συμβάλει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ελλάδας από το εξωτερικό.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις