Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Σάββατο το πρώτο blockchain & gaming meetup του 2023

Το συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από το JAB LABS και το Blender Gallery θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στον χώρο του Blender Gallery στην Αθήνα

Έχουμε εξαιρετικά νέα για τους φίλους του gaming των NFTs και του WEB3. Το πρώτο blockchain & gaming meetup του 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στις 15:00 από το JAB LABS και το Blender Gallery, στον χώρο του Blender Gallery στην Αθήνα.

Την εκδήλωση θα ανοίξουν ο Jason και ο Ben του JABLABS, οι οποίοι θα εξηγήσουν το τι ακριβώς είναι το JABLABS, ενώ συγχρόνως θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Ο πρώτος guest ομιλητής θα είναι ο Paulius Uza του ForeverLands.xyz, ένα εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής με βασικό θέμα τη συλλογή έργων τέχνης, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν 1/1 NFT τέχνης αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ. Ο Paulius Uza θα μιλήσει για το πως μπορούμε να ανακαλύψουμε forverlands και για το πώς το gaming διεισδύει όλο και περισσότερο στον τομέα της συλλογής έργων τέχνης.

Συγχρόνως, στο πλαίσιο της πρωτοποριακής αυτής εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με τις προοπτικές των NFTs στην gaming βιομηχανία. Επίσης, θα υπάρχουν και αρκετοί άλλοι ομιλητές, οι οποίοι θα μιλήσουν για μια σειρά από πολύ σημαντικά θέματα και τάσεις, όπως το μέλλον των κρυπτονομισμάτων και του gaming στο metaverse.

Οι υπόλοιποι ομιλητές του συνεδρίου θα είναι οι εξής:

  • Ο Nik Christodoulakis της RAMKI θα μιλήσει για τους τρόπους γεφύρωσης των φυσικών αντικειμένων και των digital collectibles. Τα digital collectibles χρησιμοποιούν την τεχνολογία blockchain για τη δημιουργία NFTs που επιτρέπουν τη μεταβίβαση ιδιοκτησίας και διανομής αντί να δημιουργούν νέα αντίγραφα. Ο Nik στην ομιλία του θα δώσει συμβουλές για το πώς οι συλλέκτες μπορούν να διασφαλίσουν το ότι οι επενδύσεις τους θα παραμείνουν μοναδικές, θέτοντας ταυτόχρονα όρους χρήσης και ιδιοκτησίας για τα digital collectibles.
  • Η Athina Dova θα μιλήσει για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα του gaming, αλλά και το γιατί το πως το Web 3 αλλάζει τα δεδομένα.
  • O Alex από το Mysten labs “The SUI Intro”
  • Ο Costantino Roselli, founder & CEO του NTZNS θα μας εξηγήσει το γιατί το 2025 θα είναι η χρονιά που ψηφιακή μόδα θα κυριαρχήσει στη γενικότερη βιομηχανία της μόδας. Η ψηφιακή μόδα είναι ένας σχετικά καινούριος τομέας που αποκτά όμως μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερη δυναμική. Ο Costantino θα μας μιλήσει για τη θετική επίδραση της ψηφιακής μόδας όχι μόνο στον ψηφιακό κόσμο, αλλά και στην παραδοσιακή βιομηχανία της μόδας.
  • Ο Adoni Ioannou θα μιλήσει για το Web3 στο gaming. Πιο συγκεκριμένα, θα μας εξηγήσει τη διαδικασία αποκεντροποίησης του gaming και το πως τα Web3 games δημιουργούνται μέσω της ενσωμάτωσης του blockchain στο gaming οικοσύστημα, κάτι το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να εκφράζουν όποτε θέλουν τη γνώμη τους για το πότε και πώς θα πρέπει να εξελιχθεί το παιχνίδι.

Το συνέδριο θα κλείσουν ο Jason και ο Ben του JAB LABS και από τις 20:00 έως τις 22:00 θα ακολουθήσει networking party.

Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν, ενώ μπορείτε να κλείσετε μια θέση εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις