Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

NetSteps: Δημιουργεί e-shops για τους Tommy Hilfiger και Calvin Klein στην Κύπρο

Η SARKK ABEE δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις λύσεις της NetSteps

Ψήφο εμπιστοσύνης στη NetSteps έδωσε η SARKK ABEE για την υλοποίηση των e-shops για τους  Calvin Klein και Tommy Hilfiger και στην Κύπρο. H λύση Magento και η υλοποίηση από τη Netsteps κάνει πραγματικότητα το όραμα για επέκταση εκτός συνόρων της εταιρείας, αφού Κύπρος έρχεται μετά τις πετυχημένες εφαρμογές σε Ελλάδα και Ρουμανία.

Η NetSteps με μεγάλο expertise στο e-commerce εφαρμόζει πιστά τα επίσημα guidelines της PVH, καταφέρνοντας να αποδώσει με μεγάλη ακρίβεια το αμερικανικό DNA των Tommy Hilfiger και Calvin Klein. Τα διεθνή brands χάρη στην λειτουργικότητα του Magento για multi-store από την NetSteps κάνουν πραγματικότητα τα πολλαπλά e-shops από ένα και μόνο admin interface.

H εφαρμογή του multi-store functionality / multicurrency από την NetSteps -τον μοναδικό πιστοποιημένο εκπρόσωπο της Adobe στην Ελλάδα- παρέχει στην SARKK τη δυνατότητα για παγκόσμια μεγέθυνση με localized e-shops, που μοιράζεται την ίδια υποδομή. Με τη βοήθεια της παραπάνω τεχνολογίας το Time Τo Market για την επέκταση σε μια νέα χώρα γίνεται πολύ σύντομο, παρέχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρηση.

Ο Γιάννης Καραλής, CEO της NetSteps, δήλωσε: «Η εμπειρία μας σε εφαρμογές του Magento Commerce μας δίνει πλέον όλα τα πλεονεκτήματα στην υλοποίηση μεγάλων έργων πληροφορικής-ηλεκτρονικού εμπορίου, που δύνανται να διαχειριστούν πολλαπλά markets και να προάγουν τη διεθνή επέκταση των επιχειρήσεων».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις