Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Run4More: Γυμναστείτε και κερδίστε δώρα αξίας άνω των 1.000 εύρω!

Νέο Challenge φυσικής δραστηριότητας της Run4More με την υποστήριξη της Nestlé και της ΑΒ Βασιλόπουλος

Η Run4More είναι η πρώτη δωρεάν εφαρμογή στην Ελλάδα με στόχο την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας (περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο). Οι χρήστες της επιβραβεύονται με Run4More πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, κερδίζοντας δωροεπιταγές, προσφορές ή ενισχύοντας δράσεις με κοινωνικό αντίκτυπο.

Με την υποστήριξη της Nestlé, η Run4More και η ΑΒ Βασιλόπουλος σου προσφέρουν το κίνητρο για να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τον τρόπο με τον οποίο μετακινείσαι.

Το «Challenge Go Green to the Super Market» πραγματοποιείται τον Φεβρουάριο και προάγει τη μετακίνηση με φυσική δραστηριότητα προς το κατάστημα ΑΒ της επιλογής σου στοχεύοντας στην αλλαγή μικρών συνηθειών, που οδηγούν σε ένα πιο υγιές και βιώσιμο μέλλον.

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και κάνε τη διαφορά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Κατέβασε το app της Run4More
  2. Επισκέψου ένα κατάστημα ΑΒ και ολοκλήρωσε τη φυσική σου δραστηριότητα μέσα από το app της Run4More
  3. Εξαργύρωσε τον μοναδικό κωδικό που θα λάβεις στο email σου, στα κιόσκια των καταστημάτων ΑΒ ή στα ΑΒ App και ab.gr, στην ενότητα “Συνεργασίες”.
  4. Αγόρασε προϊόντα Fitness ή Contrex και η Nestlé θα σου προσφέρει 20 πόντους ΑΒ Plus για κάθε συσκευασία που θα αγοράσεις σε επόμενή σου συναλλαγή.

Έχει και άλλο! Παράλληλα με τους πόντους AB Plus, μπορείς να κερδίσεις δώρα αξίας άνω των 1.000 εύρω.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί το 2ο Proof of Concept στο πλαίσιο του Science Agora, Innovation To Society, με την υποστήριξη της Google.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις