Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Αρκάς: Τα ανατριχιαστικά σκίτσα για την τραγωδία στα Τέμπη

Χθες στο σκίτσο του για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ο Αρκάς έχει φτιάξει ένα τρένο που στη μηχανή του έχει μια νεκροκεφαλή

 

Η ανείπωτη θλίψη για την τραγωδία στα Τέμπη, έχει κατακλύσει ολόκληρο τον κόσμο, κανείς δεν θα μπορούσε να παραμείνει ασυγκίνητος μπροστά στις εικόνες φρίκης.

Ο σκιτσογράφος Αρκάς, όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσε να παραμείνει αδιάφορος στο σοκαριστικό δυστύχημα και δημοσίευσε ένα ανατριχιαστικό σκίτσο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, εκφράζοντας με μια εικόνα όσα δεν μπορούμε να πούμε, αφού οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους.

Χθες, στο σκίτσο του για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ο Αρκάς έχει φτιάξει ένα τρένο που στη μηχανή του έχει μια νεκροκεφαλή, ενώ δίπλα ο μήνας Μάρτιος δακρύζει για την ανείπωτη τραγωδία.

Ο Αρκάς έκανε και σήμερα μια ανάρτηση για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, στην οποία εικονίζεται ένα μικρό κορίτσι – άγγελο μέσα στο διαλυμένο τρένο, κόβοντας την ανάσα σε όλους.

«Αυτή η εικόνα δημιουργήθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα με μια απλή εντολή σε πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Κι όμως, σε εποχή τόσης τεχνολογίας, η φυσική ηλιθιότητα αυτού του κράτους παραμένει εγκληματικά ακμαία», είναι το μήνυμα του Αρκά πάνω στην εικόνα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις