Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Prosvasis Cloud: Η πλατφόρμα οργάνωσης λογιστικών γραφείων που αλλάζει τα δεδομένα

Με αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής, η πλατφόρμα Prosvasis Cloud υποστηρίζει πληθώρα λειτουργιών και επιταχύνει τη μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή.

H Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, παρουσιάζει το Prosvasis Cloud, τη νέα cloud πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των λογιστικών γραφείων, επιταχύνοντας τη μετάβασή τους στη νέα ψηφιακή εποχή, με απόλυτη ασφάλεια.

Με αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής, η πλατφόρμα Prosvasis Cloud υποστηρίζει πληθώρα λειτουργιών – μεταξύ άλλων, την έγκαιρη υποβολή εντύπων (Φορολογικών Δηλώσεων Φυσικών και Νομικών Προσώπων, Έντυπα ΦΠΑ, ΕΦΚΑ, περιοδικές δηλώσεις, Ενδοκοινοτικές αποκτήσεις κλπ.), τη γρήγορη και μαζική αποστολή εντύπων και οφειλών, διαμοιρασμό εγγράφων, διαχείριση πολλαπλών πελατών, διασφαλίζοντας την εξάλειψη
λαθών και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Η πλατφόρμα λειτουργεί ανεξάρτητα από τη λογιστική εφαρμογή που χρησιμοποιεί ο κάθε λογιστής/ φοροτεχνικός ή το κάθε λογιστικό γραφείο, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη, καθώς εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρόνου (λειτουργίες OneClick Send, One Click Share, One Click Status) και αυξάνει της παραγωγικότητα μέσω της αυτοματοποίησης των διαδικασιών αλλά και της διαχείρισης πολλών πελατών, επιτρέποντας την πρόσβαση και άμεση χρήση της ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε.

Επιπρόσθετα, ενσωματώνοντας την πρωτοποριακή λειτουργία Prosvasis Cloud ERGANI, η νέα πλατφόρμα της Prosvasis αυτοματοποιεί πλήρως τη λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και του Ψηφιακού Ωραρίου, τόσο για το λογιστή, όσο και για κάθε επιχείρηση που υποχρεούται να εφαρμόσει τη νέα νομοθεσία (ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ) . Το Prosvasis Cloud δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση ενώ διατίθεται δωρεάν έως και τις 30/09, με υποστήριξη από τα έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη της Prosvasis.

Η κ. Ιωάννα Κωτσόγιαννη, Γενική Διευθύντρια της Prosvasis, δήλωσε σχετικά: «Στην Prosvasis, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των λογιστών και στεκόμαστε διαχρονικά δίπλα τους, προσφέροντας ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις που τους διευκολύνουν στην καθημερινότητά τους. Συνδυάζοντας τη δύναμη του Cloud με τις βέλτιστες πρακτικές διασυνδεσιμότητας και επικοινωνίας, η πλατφόρμα Prosvasis Cloud,  συνιστά τη μοναδική λύση που επιτρέπει σε κάθε λογιστικό γραφείο να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους πελάτες του, με σημαντικά χαμηλότερο κόστος και φόρτο εργασίας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις