Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Παγκρήτια Τράπεζα: Αναβαθμίζει το ψηφιακό της αποτύπωμα

Ανανέωσε την πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Τραπεζικής και ανέβασε την νέα εταιρική ιστοσελίδα της, σε δύο χτυπήματα που ανεβάζουν τον πήχη στον ανταγωνισμό.

Με το βλέμμα στο μέλλον και με θέληση για προσφορά καλύτερων ψηφιακών υπηρεσιών στους πελάτες της, η Παγκρήτια Τράπεζα προχώρησε στην αναβάθμιση της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Τραπεζικής Pancreta Online και στην ανανέωση της εταιρικής της ιστοσελίδας.

Στο πλαίσιο του ευρύτερου εταιρικού μετασχηματισμού και της βελτιστοποίησης των ψηφιακών υπηρεσιών της, η Παγκρήτια Τράπεζα προχώρησε στην αναβάθμιση της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Τραπεζικής Pancreta Online και στην ανανέωση της εταιρικής της ιστοσελίδας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας και σύγχρονων εργαλείων που διευκολύνουν την καθημερινότητα Ιδιωτών και Επιχειρήσεων.

Αναβαθμισμένη αισθητικά και λειτουργικά είναι η νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής (Pancreta Online), τόσο μέσω υπολογιστή (web), όσο και μέσω εφαρμογής για κινητά και tablet (App). Η νέα πλατφόρμα έχει σύγχρονο σχεδιασμό, ενώ δίνει έμφαση στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη καθώς προσφέρει ευκολότερη πλοήγηση και δυνατότητα μιας φιλικής διαδραστικότητας.

Η νέα εταιρική ιστοσελίδα διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, παρέχει στοχευμένο περιεχόμενο, προσαρμόσιμο σε όλες τις ψηφιακές συσκευές και αναδεικνύει το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, καθοδηγώντας τον χρήστη σε εύκολη και γρήγορη αναζήτηση των απαντήσεων που χρειάζεται και που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της καθημερινότητάς του.

Ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής & Ψηφιακής Τραπεζικής, αρμόδιος για θέματα marketing, κ. Αντώνης Βουράκης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί μέσω ομαδικής και σκληρής δουλειάς πετύχαμε τον ανασχεδιασμό και την αναβάθμιση της ψηφιακής εξυπηρέτησης και ενημέρωσης των πελατών μας. Με στοχευμένες επιλογές και χρήση νέων εργαλείων, εγκαινιάσαμε μία ακόμα πιο σύγχρονη εικόνα των ψηφιακών μας μέσων.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις