Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Office Line: Απέσπασε έξι βραβεία για την επιτυχή ολοκλήρωση έργων σε τέσσερις industry leaders 

Συνολικά, η Office Line κατέκτησε 6 συνολικά βραβεία, τρία Gold, ένα Silver και δύο Bronze, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αποτελεσματικότητά της να διασφαλίζει ένα επιτυχημένο Customer Journey των επιχειρήσεων στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, ανεξαρτήτως κλάδου και πάντα στο πλαίσιο μιας customer first φιλοσοφίας.

Η Office Line Α.Ε., αναγνωρισμένη ηγέτιδα εταιρεία παροχής λύσεων cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, επισφράγισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θέση της αυτή, αποσπώντας έξι σημαντικές διακρίσεις, στα Cloud Computing Awards 2023, που διοργάνωσε η Boussias, την Πέμπτη 15 Ιουνίου. Η εταιρεία απέσπασε τις πολύ σημαντικές αυτές διακρίσεις για τις καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες που παρέχει, καθώς και τη μοναδική της συμβολή, στην ψηφιακή αναβάθμιση τεσσάρων οργανισμών, που καθένας εξ αυτών αποτελεί ηγέτη στον τομέα του.

Συνολικά, η Office Line κατέκτησε 6 συνολικά βραβεία, τρία Gold, ένα Silver και δύο Bronze,
αποδεικνύοντας έμπρακτα την αποτελεσματικότητά της να διασφαλίζει ένα επιτυχημένο Customer Journey των επιχειρήσεων στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, ανεξαρτήτως κλάδου και πάντα στο πλαίσιο μιας customer first φιλοσοφίας.

Συγκεκριμένα, τρεις βραβεύσεις – Gold, Silver και Bronze – αφορούσαν την ολοκλήρωση έργων digital transformation στην «Dixons South East Europe-Κωτσόβολος», στις κατηγορίες “Retail”, “Data Center” και “Kubernetes”, οι οποίες στην πράξη επιβεβαίωσαν την προστιθέμενη αξία που προσλαμβάνει ένας μεγάλος οργανισμός από τις σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η Office Line. Οι υλοποιήσεις των προαναφερόμενων έργων βοήθησαν σημαντικά τον οργανισμό να υποστηρίξει την περαιτέρω εξέλιξη του business μοντέλου του σε ένα «Cloud first» οργανισμό, o οποίος αξιοποιεί πλέον Azure native υπηρεσίες, που υποστηρίζουν πλήρως το omnichannel επιχειρηματικό μοντέλο του και του εξασφαλίζουν βιώσιμη ανάπτυξη.

Η ολοκλήρωση ενός ακόμη επιτυχημένου έργου ψηφιακού μετασχηματισμού, αυτή τη φορά με τη Groupama Ασφαλιστική, έδωσε στην Office Line το δεύτερο Gold βραβείο, στην κατηγορία “Insurance”. Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση του project “Access & Incident Management”, o ασφαλιστικός οργανισμός εκμεταλλευόμενος τις τεχνολογίες της Power Platform και την υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας Power Platform & Process Modernization της Office Line, πλέον είναι σε θέση να προσφέρει μια διαφανή, αλλά και ευχάριστη εμπειρία στους τελικούς χρήστες, και ταυτόχρονα να είναι σε συμμόρφωση με κανονιστικές απαιτήσεις που αφορούν στην ασφάλεια πληροφοριών.

Το τρίτο Gold βραβείο απονεμήθηκε στην Office Line, για την ολοκλήρωση έργου “Data Privacy & Protection Governance” στον ΟΠΑΠ. Ο μεγαλύτερος οργανισμός τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα ανέθεσε στην Office Line την δημιουργία μιας ασφαλούς λύσης για τη διαχείριση και διακυβέρνηση των δεδομένων του.

Πλέον, ο ΟΠΑΠ με τη χρήση των cloud security εργαλείων και υπηρεσιών απολαμβάνει σημαντικά οφέλη, όπως η διασφάλιση της προστασίας των εταιρικών δεδομένων με κρυπτογράφηση, σήμανση περιεχομένου και προστασία απώλειας δεδομένων των συσκευών των τελικών χρηστών χωρίς να επιβαρύνεται η παραγωγικότητα τους, η ελαχιστοποίηση της έκθεσης σε κίνδυνο και η διασφάλιση του ελέγχου.

Το έργο – πρόκληση που υλοποίησε η ΕΛΤΡΑΚ, στο τομέα του “Security”, έδωσε στην Office Line μια ακόμη Bronze διάκριση. Το project υλοποιήθηκε με τη χρήση των υπηρεσιών Microsoft 365 και αφορούσε στην ανάγκη πιο αποτελεσματικής και αποδοτικής διαχείρισης της ασφαλούς πρόσβασης – από οπουδήποτε και μέσω οποιασδήποτε συσκευής – σε εταιρικούς πόρους, συστήματα και εφαρμογές, καθώς και στην ενίσχυση της προστασίας των πληροφοριών, σε όλο τον κύκλο ζωής τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Office Line, κ. Παναγιώτης Κουρής, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι που η Office Line, για ακόμη μία χρονιά, πρωταγωνιστεί στα Cloud Computing Awards, κατακτώντας αυτή τη φορά έξι σημαντικά βραβεία και αποδεικνύοντας έμπρακτα την αποτελεσματικότητά της, προερχόμενη από την υψηλή τεχνογνωσία της, ώστε να διασφαλίζει την επιτυχημένη ψηφιακή μετεξέλιξη μεγάλων οργανισμών. Με αυτές τις διακρίσεις η Office Line επισφραγίζει με τον ισχυρότερο τρόπο το επιχειρηματικό της αποτύπωμα σε
κάθε επιχειρηματικό κλάδο της αγοράς και επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση σε μεγάλης κλίμακας έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ευχαριστούμε θερμά την διοργάνωση και την κριτική επιτροπή που αναγνώρισαν και επιβράβευσαν την τεχνολογική καινοτομία που προάγει η εταιρεία μας για ακόμη μία χρονιά».

Τα Cloud Computing Awards 2023 powered by Office Line, απονέμονται στους οργανισμούς που έχουν επιδείξει εξαιρετική πορεία για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεών τους αναφορικά με την ψηφιοποίηση τους, καθώς και σε αυτούς ξεχωρίζουν για την παροχή υπηρεσιών υπολογιστών / διακομιστών, αποθηκευτικών χώρων, βάσεων δεδομένων, δικτύωσης και λογισμικού μέσω του Διαδικτύου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις