Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Δημήτρης Δημητριάδης στο “Empowering Business Schools with Digital Transformation”, στο Dubai

Μέσα από την ομιλία του με τίτλο “From Classroom to Cosmos: AI’s Role in Shaping the Metaverse for Future Education, A Global Perspective”, αναλύει τον ρόλο που διαδραματίζει η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι ψηφιακοί κόσμοι στο Μέλλον της Εκπαίδευσης.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης στο “Empowering Business Schools with Digital Transformation”, στο Dubai

 

Ο Chief Innovation Officer της TheFutureCats, Δημήτρης Δημητριάδης, θα είναι ένας από τους ομιλητές στο επερχόμενο συνέδριο με τίτλο “Empowering Business Schools with Digital Transformation” (Ενδυναμώνοντας τα Business Schools μέσω του Ψηφιακού Μετασχηματισμού). Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο “Sofitel Dubai Jumeirah Beach”, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την εκπαίδευση και την τεχνολογία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και
virtual το συνέδριο “Empowering Business Schools with Digital Transformation” στο http://menabusinesseducation.org/ .

Ο Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist και αναγνωρισμένος για την εμπειρία του στον τομέα των Σπουδών του Μέλλοντος και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε αυτό το διεθνές συνέδριο. Μέσα από την ομιλία του με τίτλο “From Classroom to Cosmos: AI’s Role in Shaping the Metaverse for Future Education, A Global Perspective”, αναλύει τον ρόλο που διαδραματίζει η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι ψηφιακοί κόσμοι στο Μέλλον της Εκπαίδευσης. Οι απόψεις και η εμπειρία του στον τομέα, θα προσφέρουν εκτενείς προοπτικές σχετικά με τον τρόπο κατά τον οποίο η Τεχνητή Νοημοσύνη αναδιαμορφώνει το πεδίο της εκπαίδευσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις