Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Sherpa Society: Workshops για generative AI και brand strategy

Με διεθνώς καταξιωμένους εισηγητές, για περιορισμένο αριθμό στελεχών.

Η Sherpa Society συνεχίζει δυναμικά και το φθινόπωρο τα Workshops σε hot topics που θα βοηθήσουν στελέχη και εταιρείες να εξελιχθούν και να καταφέρουν πιο γρήγορα την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων. Όπως ακριβώς οι περίφημοι Σέρπα των Ιμαλαίων, οι οποίοι οδηγούν με ασφάλεια και ταχύτητα τους ορειβάτες στην κορυφή του Έβερεστ.

Με διεθνώς καταξιωμένους εισηγητές, για περιορισμένο αριθμό στελεχών.

Έτσι, για τους επόμενους μήνες, έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει τα εξής Workshops:

● Workshop “AI Unleashed: Mastering Content Production with Generative AI” με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Trainer & Builder | 4 Οκτωβρίου, στην OTEAcademy

Σε αυτό το ολοήμερο Workshop, οι Marketers θα γνωρίσουν πώς να αξιοποιούν τα πλέον σύγχρονα εργαλεία AI για την παραγωγή καινοτόμου και ελκυστικού περιεχομένου που θα βοηθήσει το brand τους να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

● Workshop “Find your unique Story & Superpower your Brand Performance” με εισηγητή τον Pete Durant, Brand Strategist | 2 Νοεμβρίου, στην OTEAcademy

Σε αυτό το ολοήμερο Workshop, οι Marketers θα μάθουν πώς να ανακαλύπτουν το πραγματικό USP του brand τους και να δημιουργούν αφηγήσεις που “μιλούν” στο μυαλό των πελατών τους.

Όσοι κλείσουν θέση και στα 2 Workshops, θα έχουν όφελος -15% στα ισχύοντα πακέτα εισιτηρίων. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στη σελίδα της Sherpa Society στο LinkedIn και στο https://getyoursherpa.com/workshops.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις