Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Aeven & Schneider Electric: Συνεργάζονται για την παροχή καινοτόμου λύσης για το δίκτυο της Δανίας

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ενίσχυσε το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας της Δανίας, σε συνεργασία με την Aeven, πάροχο ψηφιακών λύσεων για data centers.

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ενίσχυσε το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας της Δανίας, σε συνεργασία με την Aeven, πάροχο ψηφιακών λύσεων για data centers. Η Aeven έχοντας εμπειρία τριών δεκαετιών στον κλάδο των ψηφιακών υποδομών, με έδρα στη Δανία και παρουσία στις Φιλιππίνες και την Τσεχία, παρέχει ασφαλείς ψηφιακές υπηρεσίες για πελάτες που δραστηριοποιούνται στον δημόσιο τομέα, στην Τεχνητή Νοημοσύνη, στον κλάδο των βιοεπιστημών και των χρηματοοικονομικών.

«Η καινοτομία αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της Aeven, αλλά για να καινοτομήσουμε με επιτυχία πρέπει να συνεργαστούμε με εταίρους, όπου υπάρχει αμοιβαία κατανόηση», δήλωσε ο Peter Kristian Soegaard, Data Center Manager της Aeven. Επιπλέον, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό για τη Schneider Electric να συμβαδίσει η βιωσιμότητα με την ανθεκτικότητα. Αυτό το έργο, μας έδωσε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε και να πρωτοτυπήσουμε, χρησιμοποιώντας καινοτομίες που συμβάλλουν στη σταθεροποίηση του δικτύου και επηρεάζουν το περιβάλλον θετικά».

Βασικό ρόλο στην επιτυχία της συνεργασίας διαδραμάτισαν τα υπερσύγχρονα και αποδοτικά σε ενέργεια Galaxy VX UPS και το λογισμικό EcoStruxure της εταιρείας.

Το έργο διασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ισορροπία και ανθεκτικότητα του τοπικού δικτύου της Δανίας, χωρίς να επηρεάζεται η αξιοπιστία των data centers.

«Αποστολή μας είναι να συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας σε θέματα βιωσιμότητας και αποδοτικότητας και μέσω της βιώσιμης καινοτομίας, η Aeven και η Schneider Electric πέτυχαν κάτι πρωτοποριακό για τη βιομηχανία της Δανίας», δήλωσε ο Marc Garner, SVP, Secure Power Division, Schneider Electric, Europe. Παράλληλα, συμπλήρωσε: «Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των τοπικών προμηθευτών ενέργειας και συνεργαζόμενοι στενά με την Aeven, συμβάλλαμε στη δημιουργία μιας λύσης η οποία, εφόσον υιοθετηθεί σε μεγάλο βαθμό, μπορεί να ωφελήσει τις κοινότητες όχι μόνο στη Δανία, αλλά και παγκοσμίως».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις