Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Netflix: Ετοιμάζει νέα αύξηση στις τιμές

Το Netflix θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ και τον Καναδά και μετέπειτα θα προχωρήσει σε αρκετές άλλες αγορές παγκοσμίως, χωρίς να είναι ακόμα σαφές πόσο θα αυξήσει τις τιμές.

Netflix: Ετοιμάζει νέα αύξηση στις τιμές
Το Netflix σχεδιάζει να αυξήσει το κόστος της υπηρεσίας streaming για άλλη μια φορά, σύμφωνα με δημοσίευμα της “The Wall Street Journal”. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκδώσει την αύξηση των τιμών λίγους μήνες μετά τη λήξη της απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ, κάτι που θα μπορούσε ίσως να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες.
Όπως αναφέρει η WSJ, το Netflix θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ και τον Καναδά και μετέπειτα θα προχωρήσει σε αρκετές άλλες αγορές παγκοσμίως, χωρίς να είναι ακόμα σαφές πόσο θα αυξήσει τις τιμές.Το Netflix αρνήθηκε να σχολιάσει. Το Netflix αύξησε τις τιμές πέρυσι, φέρνοντας το επίπεδο Standard χωρίς διαφημίσεις στα 15.49 $ / μήνα και το πρόγραμμα Premium στα 19.99 $ / μήνα. Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης ένα πρόγραμμα που υποστηρίζεται από διαφημίσεις 6.99 $ / μήνα και αργότερα μείωσε το βασικό πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις μεσαίας βαθμίδας 9.99 $ / μήνα.
Επίσης, νωρίτερα φέτος, το Netflix κατέστειλε την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης και άρχισε να χρεώνει επιπλέον 7.99 $ το μήνα για να μοιραστεί τον λογαριασμό σας. Η κίνηση να αυξηθούν ξανά οι τιμές έρχεται καθώς το Χόλιγουντ φαίνεται πως πλησιάζει στην επιστροφή στη δουλειά. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Ένωση Σεναριογράφων της Αμερικής (WGA) τερμάτισε την απεργία της και άρχισε να ψηφίζει για ένα συμβόλαιο με μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένου του Netflix, που θα μπορούσε να αλλάξει την επιχείρηση του streaming.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις